Ziņas

Sācies Gumball 3000 rallijs - video

Superkāru maratons gar Vidusjūras piekrasti
Gumball 3000 ir sācies
No Mikēnām līdz Ibisai

Gleznainā Grieķijas salu paradīze - Mikēnas - šogad kalpojusi kā starta līnija ikgadējam Gumball 3000 “rallijam”, jeb superkāru un to īpašnieku ceļojumam, kas noslēgsies 15. jūnijā Ibisas salā, Spānijā.

Kā zināms, pirms dažiem gadiem Mikēnas bija finišs Gumball 3000 rallijam, kas sākās Rīgā. Šīgada maršruts ved 5000 kilometrus garu ceļu gar Vidusjūras piekrasti, šķērsojot astoņas valstis un piestājot piekrastes kūrortos un citās kolorītās vietās.

Gumball 3000 rīkotāji tradicionāli mēdz sarīkot šovus šo pilsētu centros, slēdzot ielas satiksmei, tā vietā izveidojot “stāvvietu” vairākiem desmitiem superkāru, ļaujot tos aplūkot vietējai publikai, kamēr to īpašnieki nakti pavada vētrainās ballītēs klubos.

Skaties video!



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Bentley Bentayga

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Bentley Bentayga iezīmē pilnīgi jaunu leģendārā britu zīmola attīstības virzienu - būdams pirmais Bentley SUV, tas savā ziņā jau ir vēsturisks auto – tomēr tas tik un tā ir īsts Bentley: ātrs, komfortabls, elegants un aprīkojams pēc katra individuālā klienta visprasīgākajām vēlmēm. Lai arī tas nav lēts, tas noteikti ir labāks pirkums nekā dārgākās Range Rover versijas.