Ziņas

Latvijā prezentēts pagarinātais Bentley Bentayga EWB

Bentayga kļuvis par 180mm garāks
Bentley Diamond Illumination ādas apdare
Klusāks salons

Svētku nedēļas uzmanības centrā bija luksusa segmenta vadošais SUV, kas tagad kļuvis par 180 mm garāks.

Ar plašākiem salona izmēriem nekā citiem luksusa konkurentiem, «Bentayga EWB» kā pirmais ražotāja modelis aprīkots ar «Bentley Diamond Illumination», kas izgaismo salonu caur ekskluzīvo, rokām darināto ādas apdari. Papildaprīkojumā pieejamā «Airline» krēslu specifikācija apveltīta ar pasaulē pirmā klimata sensora un inovatīvām sēdekļa regulēšanas sistēmām.

«EWB Azure» par prioritāti izvirza komfortu ar rūpīgi atlasītu funkciju klāstu, kas nodrošina labsajūtu pie stūres. «Azure», kas izstrādāts ar labsajūtas ekspertu un neirozinātnieku palīdzību, ietver «Touring» specifikāciju ar progresīvu vadītāja palīdzības tehnoloģiju drošākiem un relaksējošākiem braucieniem.

Baudāmu un mierīgu salona gaisotni nodrošina ievērojami samazināts trokšņu un vibrācijas līmenis. 

«Bentley Motors Europe» reģionālais direktors Balašs Rozs (Balazs Rooz) komentē:

“Šādas jubilejas svinēšana autobūves nozarē ir īpašs brīdis. Ilggadēja partnerība ir pierādījums smagajam darbam starp automašīnu ražotāju un mazumtirdzniecības partneri tirgū, ļaujot izveidot spēcīgas attiecības un augstākā līmeņa klientu pieredzi. Zīmols Rīgā ir izveidots no nulles 2007. gadā līdz vispāratzītam un atpazītam šodien, un es varu tikai apsveikt visu «Bentley Rīga» komandu par uzticību, apņēmību un atbalstu šo gadu gaitā.”.

«Bentley Rīga» vadītājs Valdis Spredzis piebilst: “Ar aizkustinājumu un lepnumu visa «Bentley Rīga» komanda atskatās uz piecpadsmit gadus ilgušo un patiesi neparasto ceļojumu ar šo zīmolu. Jāatzīmē, ka zīmols ir bijis ārkārtīgi stabils, kā pamatā ir augstvērtīgs dīlera salons un mana komanda.

Komanda, kas, neraugoties uz straujo pasauli, kurā mēs attīstāmies, pēdējo piecpadsmit gadu laikā ir palikusi gandrīz nemainīga. Pietiekami reti gadās izmantot iespēju pateikties viņiem visiem, jo tas noteikti veicināja «Bentley Rīga» kļūt par atzītu un spēcīgu spēlētāju Latvijas tirgū.”

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Bentley Bentayga

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Bentley Bentayga iezīmē pilnīgi jaunu leģendārā britu zīmola attīstības virzienu - būdams pirmais Bentley SUV, tas savā ziņā jau ir vēsturisks auto – tomēr tas tik un tā ir īsts Bentley: ātrs, komfortabls, elegants un aprīkojams pēc katra individuālā klienta visprasīgākajām vēlmēm. Lai arī tas nav lēts, tas noteikti ir labāks pirkums nekā dārgākās Range Rover versijas.