Ziņas

Pats ekskluzīvākais Ferrari īpašnieku klubs pasaulē

Corse Clienti programma
Tikai īpašiem klientiem
Skaties video!

Ja tu esi Ferrari klients, bet īsti nezini, vai tu esi labs klients, tad atliek uzdot sev vienkāršu jautājumu: vai tu esi īpašās Corse Clienti programmas biedrs? Ja tā ir, apsveicam, tu esi viens no retajiem, kam tiek veltīta vislielākā uzmanība, kādu Maranello bāzētais ražotājs var atļauties.

Corse Clienti programma ir sadalīta divās kategorijās. Pirmā ir privātajiem Ferrari kolekcionāriem, kam cita starpā pieder arī personisks F-1 autosacīkšu Ferrari, kamēr otrā kategorija aptver tos klientus, kas iegādājušies vai nu 599 XX, 599 XX Evo, FXX, FXX Evo, uz LaFerrari bāzes veidoto FXX K vai arī FXX K Evo.  

Katru gadu Ferrari rīko astoņus vai deviņus pasākumus Corse Clienti programmas biedriem. Katrs no tiem notiek kādā citā trasē uz šīs planētas. Jāsamaksā vien 10 līdz 15 tūkstoši dolāru par trases īri un – tad viņi var kārtīgi izgāzt ar saviem ierobežotā skaitā izgatavotajiem, uz koplietošanas ceļiem nelegālajiem auto.

Varbūt izklausās dīvaini, ka pašam jāmaksā par to, lai varētu braukt ar savu auto, bet – Ferrari ir parūpējušies par visu pārējo, tev nav jādomā ne par loģistiku, ne ko citu. Turklāt tavā rīcībā ir pavārs, kas uztaisīs tev ideālu maltīti. Skaties video!



 


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Bentley Bentayga

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Bentley Bentayga iezīmē pilnīgi jaunu leģendārā britu zīmola attīstības virzienu - būdams pirmais Bentley SUV, tas savā ziņā jau ir vēsturisks auto – tomēr tas tik un tā ir īsts Bentley: ātrs, komfortabls, elegants un aprīkojams pēc katra individuālā klienta visprasīgākajām vēlmēm. Lai arī tas nav lēts, tas noteikti ir labāks pirkums nekā dārgākās Range Rover versijas.