Ziņas

Aston Martin DBX krosoveru testē Nirburgringā - video

Aston Martin DBX
Mercedes-AMG motors ar vismaz 510 ZS
Skaties video!

Mūsu rīcībā nonācis nopietns pierādījums tam, ka Aston Martin nav atteikušies no saviem plāniem un turpina gatavot savu pirmo pieteikumu apvidus auto segmentam – DBX krosoveru. Aizvadītajā nedēļā šī modeļa prototips manīts Nirburgringas trasē, veicot pēdējos testa braucienus pirms sērijveida modeļa klajā laišanas.

Tiek ziņots, ka zem motora pārsega šim auto ir Mercedes-AMG 4,0 litru V8 twin-turbo motors ar vismaz 510 ZS un 685 Nm lielu griezes momentu, līdzīgi kā Aston Martin Vantage. lai labāk saprastu šāda motora potenciālu krosoverā, jāatgādina, ka AMG GLC S motoram ir identiski jaudas parametri un tas spēj 0-100 km/h paātrinājumu veikt 3,8 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir ierobežots pie 250 km/h. 

Konkurentu tam netrūkst jau šobrīd - sākot no Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio līdz Lamborghini Urus, Bentley Bentayga un drīzumā arī - Ferrari Purosangue.

Sagaidāms, ka Aston Martin DBX tiks atklāts jau šomēnes, bet pirmie modeļi pie pircējiem varētu nonākt nākamgad.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Bentley Bentayga

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Bentley Bentayga iezīmē pilnīgi jaunu leģendārā britu zīmola attīstības virzienu - būdams pirmais Bentley SUV, tas savā ziņā jau ir vēsturisks auto – tomēr tas tik un tā ir īsts Bentley: ātrs, komfortabls, elegants un aprīkojams pēc katra individuālā klienta visprasīgākajām vēlmēm. Lai arī tas nav lēts, tas noteikti ir labāks pirkums nekā dārgākās Range Rover versijas.