Ziņas

Ielūdzam izmēģināt jauno Honda CR-V

Honda CR-V testa brauciens
Vērtē What Car? lasītāji
Piesakies šeit

Jaunais Honda CR-V krosovers ir kļuvis lielāks, ietilpīgāks, labāk aprīkots un pieejams arī ar septiņām sēdvietām. Šo piektdien, 14. decembrī, pl. 14:00 Rīgā arī tev ir iespēja pievienoties Whatcar.lv lasītāju - auto pircēju testa braucienam ar jauno CR-V.

Lai padarītu pasākumu maksimāli kompaktu un katrs varētu kārtīgi izmēģināt jauno Honda krosoveru, dalībnieku skaits ir ierobežots. Tāpēc, ja vēlies piedalīties, raksti mums tūlīt uz raivo@whatcar.lv, norādot savu vārdu un kontaktinformāciju – to izmantosim tikai, lai informētu par pasākuma norises vietu.

Priecāsimies, ja norādīsi, ar kādu auto pārvietojies šobrīd un – pāris vārdos - kāpēc tevi ieintriģējis jaunais Honda CR-V.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Honda Jazz Hybrid

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Kompaktā Honda Jazz hečbeka lielākais trumpis ir salona un bagāžas nodalījuma ietilpība, ko izceļ dažādos veidos salokāmie aizmugures sēdekļi. Uz ceļa tas nebūs tik aizraujošs kā Ford Fiesta, savukārt Peugeot 208 to pārspēs komforta ziņā, taču Jazz sniedz lielisku apkārtējo pārskatāmību, kas būtiski atvieglo pārvietošanos pilsētā. Ekonomiskais hibrīda dzinējs, bagātīgais aprīkojums un stabilā tālākpārdošanas vērtība vismaz daļēji attaisno tā augsto cenu.