Ziņas

Jauns Honda dīleris Rīgā - Wess Select

Wess select atklāj Honda autosalonu
Pilns jaunāko Honda modeļu serviss un tirdzniecība
Honda Power tehnika K.Ulmaņa gatvē 123

WESS Auto Grupas uzņēmums WESS Select vakar svinīgi atklājis Honda autosalonu, kas atrodas K.Ulmaņa gatvē 123, Rīgā - turpat, kur atrodas arī autorizētais BMW serviss.

WESS Select turpmāk nodrošinās Honda tirdzniecības un pēcpārdošanas servisa pakalpojumus, kā arī piedāvās Honda Power tehnikas klāstu un servisa apkalpošanu. WESS Select tāpat kā līdz šim turpinās sniegt arī autorizētā servisa pakalpojumus BMW zīmola automobiļiem.

Nataļja Gerliņa, WESS Select izpilddirektore, skaidro, ka “līdz ar autosalona atklāšanu K.Ulmaņa gatvē, mēs atklājam arī autoservisa filiāli WESS Select Honda Berģos, kas līdz šim sniedza autoservisa pakalpojumus Honda klientiem kā SAN Motors. Esmu pārliecināta, ka ar mūsu pieredzi, zināšanām un labo praksi, mēs saviem klientiem sniegsim daudz plašākas iespējas un daudzveidīgu piedāvājumu.

WESS Select BMW nemainīgi turpinās nodrošināt autorizēta servisa pakalpojumus, apkalpojot gan jaunas garantijas BMW gan pēc garantijas, kā arī nodrošinās mazlietotu BMW auto tirdzniecību.”

Autosalona atklāšanā tika prezentēta arī Honda CR-V jaunākā versija. Šoziem pārdošanā nonāks arī jaunais Honda CR-V Hybrid.

“Šobrīd mēs saviem klientiem varam piedāvāt pilnu klāstu ar Honda zīmola pārstāvētājiem modeļiem, sākot ar Honda CR-V, Honda HRV, Honda Civic un pilsētas auto Honda Jazz", piebilst WESS Select izpilddirektore. 

Kas ir WESS Auto grupa?

WESS Auto Grupa ir viens no lielākajiem auto nozares uzņēmumu tīkliem Latvijā, kas četros auto salonos Rīgā nodrošina autorizētā dīlera un servisa pakalpojumus Japānas auto zīmoliem Toyota (WESS Motors Toyota), Lexus (Lexus Riga Airport) un Honda (WESS Select Honda), kā arī autorizētā servisa pakalpojumus BMW zīmola auto (WESS Select BMW).

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Honda Jazz Hybrid

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Kompaktā Honda Jazz hečbeka lielākais trumpis ir salona un bagāžas nodalījuma ietilpība, ko izceļ dažādos veidos salokāmie aizmugures sēdekļi. Uz ceļa tas nebūs tik aizraujošs kā Ford Fiesta, savukārt Peugeot 208 to pārspēs komforta ziņā, taču Jazz sniedz lielisku apkārtējo pārskatāmību, kas būtiski atvieglo pārvietošanos pilsētā. Ekonomiskais hibrīda dzinējs, bagātīgais aprīkojums un stabilā tālākpārdošanas vērtība vismaz daļēji attaisno tā augsto cenu.