Ziņas

Honda laiž klajā HR-V Sport

Honda HR-V krosovera īpašā versija Sport
Atšķirīgs noformējums, dinamiskāka braukšanas pieredze
Drīzumā pie WESS Motors Honda

Honda HR-V krosovera pēdējās paaudzes modelis atsvaidzināts ar īpašo versiju Sport - tas ir īpašs aprīkojuma līmenis šogad atjauninātajam kompaktajam krosoveram.

HR-V Sport no standarta modeļa atšķiras ar sportiskā stilā ieturētiem vizuāliem apdares elementiem gan eksterjerā, gan salonā. Tie ietver arī melnus sānu spoguļu korpusus, dubulto izpūtēju un 18 collu vieglmetāla diskus ar īpašu dizainu. Honda norāda, ka veikti arī uzlabojumi balstiekārtā, lai panāktu dinamiskākas braukšanas sajūtas.

HR-V Sport pieejams tikai 1,5 litru 182 ZS benzīna turbodzinējs, kas jau tiek izmantots jaunākās paaudzes Honda Civic. To var komplektēt ar sešpakāpju manuālo transmisiju vai CVT transmisiju.

Honda informē, ka HR-V Sport radīts, pircējiem, kas vēlas vēl dinamiskāku braukšanas pieredzi. Modeļa ražošana sāksies 2019. gada janvārī, un pirmās piegādes klientiem notiks 2019. gada pavasarī.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Honda Jazz Hybrid

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Kompaktā Honda Jazz hečbeka lielākais trumpis ir salona un bagāžas nodalījuma ietilpība, ko izceļ dažādos veidos salokāmie aizmugures sēdekļi. Uz ceļa tas nebūs tik aizraujošs kā Ford Fiesta, savukārt Peugeot 208 to pārspēs komforta ziņā, taču Jazz sniedz lielisku apkārtējo pārskatāmību, kas būtiski atvieglo pārvietošanos pilsētā. Ekonomiskais hibrīda dzinējs, bagātīgais aprīkojums un stabilā tālākpārdošanas vērtība vismaz daļēji attaisno tā augsto cenu.