Ziņas

Latviju sasniedzis jaunais Fiat Tipo

Fiat Tipo sedans ir klāt
Cena, sākot no 10 990 eiro
Pārdošanā tagad

Latviju ir sasniedzis jaunais Fiat Tipo. Modeļa nosaukums daudzos tirgos jau ir pazīstams, jo itāļu ražotājs laikā no 1988. līdz 1995. gadam ražoja hečbeku ar tādu pašu nosaukumu, un tas bija ļoti populārs šīs markas modelis, arī Latvijā. 

„Šodien tirgū tas ir ekskluzīvs automobilis, ražotāja vārdiem sakot, „dzimis būt par sedanu”. Jau no rasējumiem tas tika radīts kā četrdurvju sedans, kas atspoguļojas tā sabalansētajā formā. Šis automobilis būs ļoti praktiska izvēle daudzām ģimenēm — tam ir īpašs stils, plašums salonā un kompaktums ārpusē, ekonomiski, uzticami dzinēji un mūsdienīgam automobilim nepieciešamais tehnoloģiskais aprīkojums — no klimata kontroles sistēmas vai atpakaļskata kameras līdz „Bluetooth” brīvroku iekārtai un „TomTom” navigācijai.”, stāsta „Fiat” pilnvarotā pārstāvja Latvijā „Autobrava” direktors Andris Sivickis

Tipo pēc izvēles var tikt komplektēts ar vienu no diviem „MulitJet II” turbodīzeļdzinējiem vai diviem benzīna dzinējiem, kuru jauda sasniedz 95–120 ZS. Pircēji varēs izvēlēties mehānisko vai automātisko pārnesumkārbu.

Jaunais Fiat Tipo ir aprīkots ar daudziem lietderīgiem risinājumiem, to vidū — plašs standartaprīkojuma saraksts un „Uconnect” sistēma ar 5 collu diagonāles skārienjutīgu ekrānu, „Bluetooth” brīvroku iekārtu, skaņas pārraidi, teksta ieskaņošanu un balss atpazīšanu, audio un USB savienojumiem, daudzfunkcionālu stūri. Kā papildaprīkojumu automobilī var iebūvēt atpakaļskata kameru un jauno navigācijas sistēmu „TomTom 3D Touch”.

Jaunais Tipo tapis „FCA Style Center” Itālijā un „Tofaş” pētījumu centrā Turcijā. Tas tiek izgatavots vienā no pasaulē labākajām autorūpnīcām — „Tofaş” rūpnīcā Bursā, Turcijā —, kas tika apbalvota ar „World Class Manufacturing” zelta medaļu.

Fiat Tipo sedana cena Latvijā sākas no 10 990 eiro.

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Fiat Doblo Combi MPV

What Car? Vērtē Novērtēts ar 2 no 5

Viens no praktiskākajiem Fiat modeļiem, kas noderēs arī ģimenes vajadzībām. Diemžēl tā izskats pārlieku daudz atgādina standarta komerctransportu

Lietota auto tests

Fiat 500 hečbeks (08-)