Ziņas

Fiat turpmāk piedāvās elektrisko E-Ducato

Ducato kļuvis elektrisks
Sniedzamība līdz 370 km
8 līdz 10 gadu akumulatora garantija

Fiat ražotājs pērn pārdevis vairāk nekā 150 000 komerciālo automobiļu Ducato, tam kļūstot par pārdotāko vieglā komerciālā transportlīdzekļa modeli tirgū un iegūstot vairāk nekā 20% no kopējā komerciālo automobiļu tirgus Eiropā.

“”Ducato” automobiļi vairākus gadus bijuši populārākie komerciālie transportlīdzekļi Eiropā, tāpēc es nešaubos, ka nepaies ilgs laiks, līdz šis pirmais pilnībā elektriskais “E-Ducato” nostabilizēsies komerciālo elektrisko automobiļu tirgus vadošajās pozīcijās,” norāda “AUTOBRAVA Motors” tirdzniecības vadītājs Rihards Mežoks.

Ražotājs lēš, ka nākamajos gados elektrisko komerciālo transportlīdzekļu tirgus iegūs ceturtdaļu no kopējās komerciālo automobiļu tirgus daļas Eiropā, bet desmit gados - līdz pat 80%.

Pieprasījums pēc elektriskajiem komerciālajiem automobiļiem būtiski pieaugs ne tikai pasaulē, bet arī Baltijas valstīs. Ekoloģija kļūs par valstu biznesa kultūras neatņemamu sastāvdaļu, tāpēc globālā cīņa pret kaitīgajiem izmešiem vai par ilgtspējīgu vidi diktēs izmaiņas pasaulē un Latvijā,” saka Mežoks.

Jaunais elektriskais “E-Ducato” ar vienu uzlādes reizi spēs nobraukt līdz pat 370 kilometriem, un klientiem būs iespēja izvēlēties modeļus ar 47 un 79 kWh akumulatoriem, kas attīsta 90 kW jaudu uz priekšējiem riteņiem. Tikmēr papildu uzlāde, kas nepieciešama 100 kilometru mērošanai, būs pieejama 30 minūtēs ar papildu komplektācijā pieejamo 50 kW līdzstrāvas lādētāju.

Tāpat Mežoks norāda, ka “E-Ducato” uzstādītajam akumulatoram būs garantija no 8 līdz 10 gadiem atkarībā no izmēra, tāpēc izmaksas uz vienu kilometru būs ievērojami zemākas, salīdzinot ar iekšdedzes dzinēju automobiļiem.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Fiat Doblo Combi MPV

What Car? Vērtē Novērtēts ar 2 no 5

Viens no praktiskākajiem Fiat modeļiem, kas noderēs arī ģimenes vajadzībām. Diemžēl tā izskats pārlieku daudz atgādina standarta komerctransportu

Lietota auto tests

Fiat 500 hečbeks (08-)