Ziņas

Fiat laiž klajā Ducato Electric

Pirmais Fiat elektroauto
Populārākais Fiat modelis tiek elektrificēts
Pieejams visās konfigurācijās kā standarta Ducato

Fiat laiduši klajā savu pirmo elektroauto - tas ir Ducato Electric, kas būs pieejams ar tādiem pašiem virsbūves un ietilpības variantiem kā ierastais Ducato, savukārt kravnesības ziņā tas sasniegs labāko rādītāju klasē – 1 950 kilogramus.

Šis auto modelis izveidots, balstoties uz padziļinātu komercauto izmantošanas  analīzi, kas veikta kopā ar lielākajiem uzņēmuma klientiem, lai spētu piedāvāt automašīnu ar dažādām pircēju vēlmēm pielāgotu kravnesību un veiktspēju. Aptaujas rezultāti liecina, ka jau šobrīd vairāk kā 25% tirgus dod priekšroku elektriskajiem auto, vērtējot ikdienas lietošanu, dinamiskumu un veiktspēju, tāpēc ir skaidrs, ka patērētāji šādam produktam ir gatavi un jau gaida izmaiņas auto tirgū.

Jaunais Electric Ducato piedāvās iespēju izvēlēties arī dažādus akumulatoru variantus robežās no 220 līdz 360 km (Eiropas Jaunā braukšanas cikla (NEDC) dati). Auto maksimālā jauda ir 90kW, maksimālais griezes moments 280 Nm, savukārt enerģijas patēriņa optimizācijas nolūkos auto ātruma ierobežojums noteikts līdz 100 km/h. Taču tas, ka auto tiek darbināts ar elektrību, nebūt neskar tā stiprāko pusi – jaunais Ducato aizvien piedāvā vienu no labākajiem ietilpības rādītājiem klasē (10 līdz 17 m3) un tā kravnesība ir labākā savā kategorijā – līdz pat 1950 kg.

Dažādu uzņēmējdarbības jomu profesionāļi ir tie, kuri varētu būt pirmie aktīvie lietotāji, ņemot vērā tiešsaistes tirdzniecības izaugsmi, pasta un kurjeru servisu, kā arī ēdienu piegādes popularitāti un nepieciešamību nodrošināt ātru un ērtu nokļūšanu pilsētu centrā, kur aizvien biežāk tiek ierobežota ierasto degvielas darbināto auto satiksme.  Klienti, kuri šobrīd jau izrāda interesi par elektroauto, bieži vien darbojas jomās, kur īpaša nozīme tiek piešķirta tieši auto ekspluatācijas izmaksām, viņiem nereti ir zema maršrutu dažādība, auto tiek lietots teju katru dienu, taču dienā netiek nobraukts īpaši liels attālums.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Fiat Doblo Combi MPV

What Car? Vērtē Novērtēts ar 2 no 5

Viens no praktiskākajiem Fiat modeļiem, kas noderēs arī ģimenes vajadzībām. Diemžēl tā izskats pārlieku daudz atgādina standarta komerctransportu

Lietota auto tests

Fiat 500 hečbeks (08-)