Ziņas

Paziņota jaunā Honda HR-V cena Latvijā

Honda HR-V cena, sākot no 18 500 EUR
Elegance cenas no 20 560 EUR, Executive no 23 650 EUR
Pārdošanā septembra beigās

Honda Motor Europe Ltd. Igaunijas filiāle mūs informē, ka jaunā Honda HR-V krosovera cena būs sākot no 18 500 EUR.

Jau ziņots, ka HR-V apvienotas kupejai raksturīgās īpašības ar apvidus auto imidžu. Bagāžas nodalījums, ir lielākais šīs klases mašīnās (470 litri ar paceltiem aizmugures sēdekļiem un 1533 litri ar nolaistiem aizmugures sēdekļiem).

Pircējiem, kas izvēlēsies bāzes līmeņa Comfort modeli, jau nodrošinātas lieliskas ērtības, piemēram, klimata kontrole, kruīza kontrole un automātiskie lukturi ar krēslas sensoriem.

Vidējās klases Elegance modelim par cenu, sākot no 20 560 EUR, pievienots plašs augstākās klases ērtībām paredzētu funkciju klāsts, tostarp lietus sensors, priekšējie un aizmugures parkošanās sensori, moderna audio iekārta ar sešiem skaļruņiem. „Smart Touch” interjerā ietilpst skārienjūtīgs panelis uzlabotai divzonu klimata sistēmas kontrolei.

Klienti, kas izvēlas augstākās klases Executive modeli (no 23 650 EUR), novērtēs ādas apdari automobiļa salonā, bezatslēgas auto durvju atvēršanas un motora iedarbināšanas funkciju, kā arī atpakaļskata kameru. „HR-V” modeļa plašuma sajūtu vēl pastiprina šai auto klasei unikālais panorāmas stikla jumts. Šī Honda modeļa stilu papildinās 17 collu vieglmetāla diski.

Moderna „Honda Connect” informācijas un izklaides sistēma

Klientiem, kuri izvēlas Elegance vai Executive modeļus, ieguvums būs arī standarta aprīkojumā iekļautā, mašīnā ierīkotā informācijas un izklaides sistēma „Honda Connect”. Šai uz „Android” operētājsistēmu balstītajai sistēmai ir „savilkšanas, pavilkšanas un pieskāriena” saskarne, kas atrodas septiņu collu skārienjutīgā ekrānā priekšējā paneļa vidū.

„Honda Connect” sistēmā ir jau instalētas lietojumprogrammas, savukārt citas var lejupielādēt no „Honda App Centre”. Tās sniedz ātru piekļuvi interneta pakalpojumiem, piemēram, tīmekļa pārlūkošanai, ziņām, laika prognozēm, sociālajiem medijiem un interneta mūzikas stacijām.

„Garmin” satelīta navigācijas sistēma iekļauta standarta aprīkojumā Executive un pieejama pēc izvēles Elegance modeļiem.

Saskaņota un efektīva veiktspēja

HR-V iespējams izvēlēties ar jauno 130 ZS 1,5 litru i-VTEC benzīna vai 120 ZS 1,6 litru i-DTEC dīzeļa dzinēju.

Apvienojumā ar sešu ātrumu mehānisko pārnesumkārbu, vai jaunizveidoto variatora pārnesumkārbu (CVT) (tikai ar benzīnu darbināmiem modeļiem) CO emisijas ir tikai 104 g/km2. Variatora pārnesumkārbas (CVT) vadāmība rada dabisku „daudzu pārnesumu” sajūtu, ko nodrošina jaunas vadības programmatūras izmantošana, kas ir ekskluzīva Eiropas modeļiem. Tā simulē septiņus ātrumus, nodrošinot optimālu ātrumu pārslēgšanas plānošanu.

Honda HR-V cenu lapa

Modelis

Motors

Transmisija

CO2 (g/km)

Degvielas ekonomija (l/100km)

Cena

Comfort

1,5 litru i-VTEC

Manuāla pārnesumkārba

130

5,6

18 500 EUR

Comfort

1,6 litru i-DTEC

Manuāla pārnesumkārba

104

4,0

20 870 EUR

Elegance

1,5 litru i-VTEC

Manuāla pārnesumkārba

130

5,6

20 560 EUR

Elegance

1,5 litru i-VTEC

Variatora pārnesumkārba (CVT)

120

5,2

21 590 EUR

Elegance

1,6 litru i-DTEC

Manuāla pārnesumkārba

104

4,0

22 930 EUR

Executive

1,5 litru i-VTEC

Manuāla pārnesumkārba

134

5,7

23 650 EUR

Executive

1,5 litru i-VTEC

Variatora pārnesumkārba (CVT)

125

5,2

24 670 EUR

Executive

1,6 litru i-DTEC

Manuāla pārnesumkārba

108

4,1

26 010 EUR



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Honda Jazz Hybrid

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Kompaktā Honda Jazz hečbeka lielākais trumpis ir salona un bagāžas nodalījuma ietilpība, ko izceļ dažādos veidos salokāmie aizmugures sēdekļi. Uz ceļa tas nebūs tik aizraujošs kā Ford Fiesta, savukārt Peugeot 208 to pārspēs komforta ziņā, taču Jazz sniedz lielisku apkārtējo pārskatāmību, kas būtiski atvieglo pārvietošanos pilsētā. Ekonomiskais hibrīda dzinējs, bagātīgais aprīkojums un stabilā tālākpārdošanas vērtība vismaz daļēji attaisno tā augsto cenu.