Ziņas

Jaunais Opel Astra tiks prezentēts septembrī

Vienpadsmitās paaudzes Opel Astra
Pilnīgi no jauna radīts modelis
Prezentēs septembrī Frankfurtes auto izstādē

Sākot publicitātes kampaņu par godu gaidāmajam, jaunākās paaudzes Opel Astra modelim, vācu autoražotājs laidis klajā pirmo foto ar 11.paaudzes Astra.

Tiesa gan, līdzīgi kā iepriekš Whatcar.lv publicētie spiegu foto, tas ir rūpīgi maskēts, lai priekšlaicīgi nepateiktu pārāk daudz.

Šobrīd zināms, ka jaunais Astra modelis tiks oficiāli prezentēts Frankfurtes auto izstādē septembra vidū. Opel Group šefs Karls Tomass Neimans sola, ka jaunajam Astra būs „kolosāls dizains”, kā arī tam plašs dažādu inovāciju klāsts.

Opel norāda, ka vienpadsmitās paaudzes Astra radīts pilnīgi no nulles. Tapis revolucionārs auto, kas visos aspektos ir daudz efektīvāks. Lai gan ir samazinājušies ārējie gabarīti, tomēr ievērojami pieaudzis salona plašums, jo īpaši priekšā sēdošajiem.

Par jaunā Astra attīstību atbildīgās inženieru komandas ievērojami samazinājušas arī tā svaru. Tas padarīs to veiklāku, kā arī ļoti pozitīvā veidā ietekmēs degvielas patēriņu, norāda vācu autoražotājs. Opel vēsturē ievērojamākās dzinēju ofensīvas rezultātā jauno Astra darbinās tikai un vienīgi modernākie jaunās paaudzes dzinēji.

Tādi kompaktie modeļi kā Kadett un Astra, kas līdz šim saražoti vairāk nekā 24 miljonos eksemplāru, ir bijuši Opel piedāvājuma kodols jau no brīža, kad pirmais kompaktais automobilis noripoja no konveijera.

 „Ar katru Kadett paaudzi Opel individuālo mobilitāti padarīja pieejamu miljoniem cilvēku visā pasaulē, un vairākas Astra paaudzes ir ienesušas inovatīvas tehnoloģijas no augstākas klases šajā kompaktklases un izdevīgo cenu segmentā,” atzīst Opel šefs. „Katra paaudze ir vēl augstāk pacēlusi latiņu drošības, komforta un efektivitātes ziņā. Jaunais Astra jau atkal ieviesīs jaunus standartus kompaktklasē. “

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.