Ziņas

Opel piesaka jaunus jubilejas modeļus

Opel svin 150 gadu jubileju
Vairāki jubilejas modeļi
Īpašs aprīkojums par labu cenu

Šogad Opel svinēs pavisam īpašu dzimšanas dienu: pirms 150 gadiem – 1862.gadā – Ādams Opels Riselsheimā nodibināja savu uzņēmumu, kam vēlāk bija lemts kļūt par vienu no lielākajiem autoražotājiem Eiropā.

Atzīmējot šo gadskārtu, Opel ir noteikuši Corsa, Meriva, Astra un Insignia kā savus jubilejas modeļus un piešķīruši tiem “Opel – 150 gadi” nosaukumu.

Šī speciālā izlaiduma automašīnas tiek piedāvātas ar papildus aprīkojumu, vienlaicīgi ļaujot ieekonomēt līdz pat 2 100 eiro (starpība Vācijā). Pircēji, kas vēlas padarīt savas automašīnas vēl ekskluzīvākas, tagad var izvēlēties arī jubilejas salona apdari “Opel – 150 gadi”.

Papildaprīkojums jubilejas modeļiem

Corsa un Meriva jubilejas modeļi ir papildināti ar 16 collu vieglmetāla riteņiem un tonētiem Solar Protect karstumu aizturošiem logu stikliem automašīnas aizmugurē.  Automašīnas ir aprīkotas arī ar apsildāmu multifunkcionālo stūri, miglas lukturiem un kruīza kontroli, kā arī ar MP3-CD radio un borta datoru.

Turklāt, neatkarīgi no motora tipa, Corsa var lepoties ar hromētu izplūdes cauruli, kas iekļauta standarta aprīkojumā. Citiem modeļiem šis aprīkojums ir pieejams atkarībā no dzinēja tipa.

“Opel – 150 gadi” Astra modeļa dzimšanas dienas veidolu papildina 17 collu vieglmetāla riteņi. Neskaitot miglas lukturus, pārējais jubilejas aprīkojums Astra ir tāds pats kā Corsa un Meriva modeļiem.

Īpašs aprīkojums arī Insignia

Savukārt jubilejas Opel Insignia ir pieejams ar 18 collu vieglmetāla riteņiem. Modeļa aprīkojumā ietilpst tonēti Solar Protect karstumu aizturošie logi automašīnas aizmugurē, apsildāma multifunkcionālā ādas stūre, klimata kontrole un jaunā ‘Navi 900 Europa’ informācijas un izklaides sistēma.

Uz SD atmiņas karti balstītajā navigācijas sistēmā ietilpst arī balss atpazīšanas un borta žurnāla funkcija, pēdējā no tām ļauj lietotājam nošķirt privātos braucienus no darba.

Pamanāma "150 Adam Opel" emblēma

Visi četri jubilejas modeļi atšķiras no standarta Opel ar speciālu “150 Adam Opel” emblēmu, turklāt tiem ir alumīnija durvju sliekšņi, kuros iegravēts vārds “OPEL”. Automašīnu salonu rotā īpaši kvalitatīvā, melnā krāsā esošā apdare “Opel – 150 gadi”. Šī apdare ir veidota no audumam un ādai līdzīgā materiāla ‘Morrocana’.

Komforts interjerā

Luksusa iespaidu šajās automašīnās rada arī ekskluzīvā jubilejas salona apdares pakete “Opel - 150 gadi”. Tās ietvaros Corsa un Meriva modeļi ir papildināti ar regulējamu panorāmas jumtu vai lūku un ar atsevišķu gaisa kondicionēšanas iespēju vadītājam un blakussēdētājam.

Corsa gadījumā pircēji var pasūtīt arī jubilejas apdares aprīkojuma paketi ‘Plus’, kurā ietilpst automašīnas stāvvietā novietošanas palīgsistēma un 17 collu vieglmetāla riteņi.

Astra īpašniekiem ir pieejama īpaša sēdekļu pakete. Insignia jubilejas apdares papildus komplektācijā ietilpst elektriskā jumta lūka un stikla panorāmas jumts, kā arī atsevišķa gaisa kondicionēšanas iespēja vadītājam un blakussēdētājam, papildus tam visam – arī sēdekļu un vizuālās paketes.

Jubilejas apdares paketes cena ir sākot no 450 eiro (ieteicamā mazumtirdzniecības cena Vācijā, ieskaitot PVN). Atkarībā no modeļa, ietaupījums no izmaksām Vācijā sniedzas līdz pat 876 eiro.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.