Ziņas

Opel piedāvā Insignia BiTurbo

Jauns Opel flagmaņa dzinējs
2,0 litru biturbo dīzeļmotors ar 195 ZS
Pārdošanā no janvāra

Opel turpina uzlabot kompānijas vadošo modeli - Insignia. No janvāra Insignia modifikāciju klāsts tiks papildināts ar jaunu  2,0 litru CDTI BiTurbo dzinēju.  Tā jauda ir 143 kW/195 ZS, griezes moments - 400 Nm, bet degvielas patēriņš ir tikai, sākot no 4,9 litriem uz 100 kilometriem.

Insignia BiTurbo ātrumu no 0 līdz 100 km/h attīsta vien 8,7 sekundēs, un tās maksimālais ātrums ir 230 km/h. Pircēji var izvēlēties starp sešpakāpju manuālo vai automātisko pārnesumkārbu, tāpat kā priekšējo vai visu riteņu piedziņu (ar aizmugurē esošo elektronisko ierobežotās izslīdēšanas diferenciāli).

Insignia 2,0 BiTurbo CDTI ir pieejams visiem virsbūves tipiem (sedanam, hečbekam un Sports Tourer). Vācijā modeļa cena ir sākot no 33 405 eiro.

SuperSport šasija ar augstas izturības atsperojumu

Tas vēl nav viss. Sākot no jaunā gada, ikvienu pilnpiedziņas Insignia var pasūtīt kopā ar SuperSport šasiju, kurā iekļauta OPC (Opel Performance Center) priekšējās piekares sistēma ar augstas izturības atsperojumu (HiPerStrut), tādējādi braukšanas dinamiku padarot vēl izteiktāku.

Jaunas drošības palīgsistēmas

Papildus tam, turpmāk Insignia modelī aktīvo drošību uzlabos jaunas drošības palīgsistēmas. Insignia pircēji tagad papildus var izvēlēties adaptīvā ātruma kontroli.

Jaunā sistēma saglabā izvēlēto ātrumu pārvietošanās laikā un automātiski pielāgo automašīnas ātrumu balstoties uz satiksmes apstākļiem, lai nodrošinātu nepieciešamo drošības distanci līdz priekšā braucošajai automašīnai.

Tālākās funkcijas ir pieejamas savienojumā ar radara sistēmu: sekojošās distances indikators vizuāli informē vadītāju par distanci līdz priekšā braucošajai automašīnai; priekšējās sadursmes brīdinājuma funkcija  ar skaņas signālu un vizuālu brīdinājumu dod ziņu autovadītājam par iespējamo sadursmi; iespējamās sadursmes bremzēšanas funkcija automātiski samazina automobiļa ātrumu tiklīdz ir konstatēta sadursmes iespējamība.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.