Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2017: Bentley Continental GT

Jaunais Bentley Continental GT
3,7 sekundes līdz 100 km/h
Maksimālais ātrums - 333 km/h

Jaunais Bentley Continental GT neapšaubāmi ir viena no Frankfurtes auto izstādes iespaidīgākajām pirmizrādēm, jo, salīdzinot ar šo modeli, iepriekšējās paaudzes Continental GT izskatās pēc...  ne tik iespaidīga auto.

Jaunā Bentley Continental GT virsbūves formas ir ievērojami graciozākas, turklāt tieši izmaiņas auto izmēros ir spējušas darīt brīnumu lietas ar šo klasisko britu “grand tourer”. Zem motora pārsega tam ir Bentley twin-turbo 6,0 litru tilpuma W12 motors, kas darbojas tandēmā ar astoņpakāpju automātisko transmisiju. Tā jaudas parametri ir 635 ZS un 900 Nm, kas ļauj jaunajam Continental GT 3,7 sekundēs veikt paātrinājumu no 0 līdz 100 km/h. Maksimālais ātrums ir vienlīdz iespaidīgs – 333 km/h.

Papildus dažādām gudrām tehnoloģijām balstiekārtā, kas ļāvušas vēl vairāk uzlabot gaitas komfortu un vadāmību, jaunais Continental var lepoties arī ar vienu no greznākajiem interjeriem, kāds iespējams mūsdienu autobūvē. Katrā modelī ir izmantoti vairāk nekā 10 kvadrātmetri koka, turklāt visa montāža ir roku darbs. Kaut kas unikāls ir arī 12,3 collu infosistēmas displejs, kam ir trīs virsmas – nevilšus gribas to salīdzināt ar Toblerone šokolādes tāfelīti.

Mūsu pirmie iespaidi par jauno Bentley Continental GT ir raksturojami tikai ar vienu vārdu  – šedevrs, turklāt – mēs pat vēl neesam izmēģinājuši, kā tas brauc.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Bentley Bentayga

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Bentley Bentayga iezīmē pilnīgi jaunu leģendārā britu zīmola attīstības virzienu - būdams pirmais Bentley SUV, tas savā ziņā jau ir vēsturisks auto – tomēr tas tik un tā ir īsts Bentley: ātrs, komfortabls, elegants un aprīkojams pēc katra individuālā klienta visprasīgākajām vēlmēm. Lai arī tas nav lēts, tas noteikti ir labāks pirkums nekā dārgākās Range Rover versijas.