Ziņas

Jaunais Lexus RX: Holivudas zvaigznes cienīgs auto

Lexus apvieno spēkus ar Džūda Lovu
Žilbinošs reklāmas video
Skaties video!

Reklamējot luksusa apvidus auto, spēku apvienošana ar vienu no stilīgākajām Holivudas zvaigznēm ir gudrs veids, kā to izdarīt labāk.

Džūda Lovs mūsdienās ir ne tikai aktieris, bet arī producents un pilnīgi noteikti – viena no pasaulē atpazīstamākajām slavenībām. Daži pat uzskata, ka viņš bija Raiens Goslings vēl ilgi pirms Raiena Goslinga un tas ir interesanti, jo arī Lexus RX atsevišķās jomās ir priekšā konkurentiem.

Lexus RX līdz šim ir iemiesojis japāņu zīmola vīziju ne tik vien jauno tehnoloģiju ziņā, bet gan tajā, kādam būtu jāizskatās nākotnes SUV – ultra-ekonomiskam un kvalitatīvam. Šogad Lexus RX tika izgudrots no jauna, klajā nākot modelim, kas pirmo reizi šķiet patiešām pievilcīgs, sportisks un inovatīvs, ar ultramodernu interjeru, kas ietver plašu komforta aprīkojumu un elegantu noformējumu.

Lexus vēlas uzsvērt, ka jaunais RX iet “roku rokā ar dinamisku un aizraujošu dzīvesveidu”. To lieliski apliecina šis video, kurā redzams – ikviens, kas piesēžas pie RX stūres, bauda tās pašas privilēģijas, kā Džūda Lovs.

Skaties video!


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.