Ziņas

Par skaudību aviolīnijām. Kā izskatās pirmās klases komforts Lexus minivenā?

Luksusa minivens no Lexus
Cena, sākot no 124 000 eiro
Sadarbībā ar Auto Ziņas

Luksusa minibuss Lexus LM pirmo reizi tiks tirgots arī Eiropā. Šis gandrīz eksotiskais automobilis ražots uz Eiropā mazpazīstamu lielo Toyota modeļu platformas. TV Autoziņu ekspertam bija iespēja Krakovas pievārtē notestēt šo unikālo auto. 

LM garums atbilst luksuslimuzīnu kanoniem - 5,1 metrs, tikai tas ir neierasti augsts - gandrīz 2 metri. Ir divas sēdvietu koncepcijas, 6 + 1 un četrvietīgām ar divām pirmās klases sēdvietām aizmugurē. zgatavojot LM interjeru Lexus dizaineri esot konsultējušies ar privātlidmašīnu konstruktoriem. Tikai dažu aviokompāniju pirmajā klasē sēdekļus var izstiept pilnībā horizontāli. Nosnausties ceļā varēs arī šeit. 

Vienlaikus Lexus LM aprīkots ar visa veida viedierīču savienojumiem un milzīgu platekrāna televizoru, ko var izmantot arī videokonferencēm. iPat īpaši šim modelim pasūtinātajiem lietussargiem ir speciāla forma. Bet rīkoties ar lietussargu drīzāk būs šofera pienākums. 

Benedikts Vanags (Benediktas Vanagas), autosportists: “Ja runājam par četrvietīgo modeli, tev jābūt prezidentam un tev vajag šoferi. Tu nevari braukt ar to pats. Bet, ja esi biznesmenis un tev ir ģimene un draugi, kam patīk ceļot, tad 6+1 ir ļoti piemērots ceļojumiem, tas ir ārkārtīgi komfortabls, ļoti kluss un man tas patīk.” 

Līdztekus daudzām citām ekstrām Lexus LM aprīkots arī aktīvo trokšņa slāpēšanas sistēmu. Tāda, atšķirībā no minibāra, ir arī septiņvietīgajam modelim.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.