Ziņas

Publicēts uzticamāko auto saraksts

Uzticamākie un neuzticamākie auto
What Car? pētījums Lielbritānijā
Pirmajā vietā Honda, pēdējā Bentley

Daudzi auto īpašnieki ar laiku saprot, ka dārgi auto un premium zīmoli ne vienmēr nozīmē uzticamību un bezrūpīgu lietošanu ikdienā. 

Bieži vien tas ir gluži otrādi – un to apliecina arī 38 autoražotāju un 50 tūkstošu trīs līdz astoņus gadus vecu auto pētījums, ko veikuši mūsu britu kolēģi no What Car? sadarbībā ar pagarinātās garantijas nodrošinātājiem Warranty Direct.

Pētījumā augstu novērtējumu ieguva Honda, kas ieņēma pirmo vietu jau astoto gadu pēc kārtas kā uzticamākais auto zīmols Lielbritānijā.

Āzijas autoražotāji patiesībā dominēja saraksta augšgalā, ieņemot astoņas no pirmajām 10 pozīcijām, atlikušās divas ieņēma Chevrolet un Ford.

What Car redaktors Čass Halets norāda, ka Honda veiksme ir skaidrojama ar to, ka šīs markas auto plīst reti, un tad, kad tas notiek, to saremontēt nav dārgi.

Paši neuzticamākie auto, saskaņā ar šo pētījumu ir britu zīmoli Bentley un Land Rover, kas, saskaņā ar pētījuma autoru teikto, varētu „šo to mācīties no saviem kolēģiem Japānā”.

Audi RS6 novērtēts kā pats neuzticamākais auto modelis, bet Porsche 911 – kā pats dārgākais remonta izmaksu ziņā.

Paši biežākie bojājumi, ar kuriem saskaras britu auto īpašnieki, ir saistīti ar elektrosistēmu, ritošo daļu un balstiekārtu.

Pilnu sarakstu ar uzticamākajiem un neuzticamākajiem auto vari apskatīt šeit



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Honda Jazz Hybrid

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Kompaktā Honda Jazz hečbeka lielākais trumpis ir salona un bagāžas nodalījuma ietilpība, ko izceļ dažādos veidos salokāmie aizmugures sēdekļi. Uz ceļa tas nebūs tik aizraujošs kā Ford Fiesta, savukārt Peugeot 208 to pārspēs komforta ziņā, taču Jazz sniedz lielisku apkārtējo pārskatāmību, kas būtiski atvieglo pārvietošanos pilsētā. Ekonomiskais hibrīda dzinējs, bagātīgais aprīkojums un stabilā tālākpārdošanas vērtība vismaz daļēji attaisno tā augsto cenu.