Ziņas

Ģimeņu sestdienas Rīgas Motormuzejā

Rīgas Motormuzejs piedāvā Ģimeņu sestdienas
Katra mēneša pēdējā sestdienā
No septembra līdz decembrim

Tēviem - auto entuziastiem, kā arī tiem, kas vienkārši vēlas savus bērnus skolot "informatīvi izklaidējošā" veidā, būtu vērts zināt, ka Rīgas Motormuzejā no septembra līdz decembrim katra mēneša pēdējā sestdienā notiek pasākums "Ģimeņu sestdiena". Pirmā nodarbība notika 28. sseptembrī un tās tēma bija - "Muzeja stāsts".

Nodarbības laikā bērni uzzināja, kas ir muzejs, kas ir eksponāts, ko var atrast muzeja krātuvēs un cik dažādu profesiju pārstāvji strādā muzejā. Kopā ar muzeja pedagogu apmeklētāji veidoja savu mini muzeja ekspozīciju un devās izzināt Motormuzeja seno spēkratu ekspozīciju.

Arī citas šā gada "Ģimeņu sestdienas motormuzejā" būs veltītas kādam īpašam auto vēstures notikumam, muzeja eksponātam vai profesijai. Nākamā muzeja nodarbība paredzēta 26.oktobrī.

Nodarbības notiek no plkst.11 līdz 15 un uz tām iepriekš jāpiesakās. Maksa par muzeja apmeklējumu un nodarbībām pieaugušajiem būs pieci eiro, bet bērniem - divi eiro

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mazda 3

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Mazda 3 beidzot ir tajā līmenī, kurā to var saukt par cienīgu alternatīvu Ford Focus vai VW Golf. Lieliska vadāmība, nevainojama montāžas kvalitāte un plašs komforta un drošības aprīkojums, kas papildina noslīpēto dizainu – ko vēl vairāk var vēlēties?