Ziņas

Subaru WRX STI atvadās ar Final Edition versiju

Subaru WRX STI pastāvēšanas vēsture ir galā
Modelis atvadās ar īpašu "Final Edition" versiju
Ierobežotā skaitā būs nopērkams arī Latvijā

Pēc vairāk nekā 20 gadu ilgas pastāvēšanas vēstures un neskaitāmiem ralliju un sacīkšu tituliem Subaru WRX STI noslēdz savu apbrīnojamo ceļojumu.

Pats pēdējais - 2018. gada izlaidums, kas būs pieejams Eiropā, tiks izlaists šā gada rudenī. Modeļa nosaukums ir Subaru WRX STI ”Final Edition” un tas ticis uzlabots un pilnveidots vairākās jomās. Starp labajām ziņām ir arī fakts, ka šā leģendārā sporta automobiļa pēdējā versija būs pieejama arī Latvijā.

WRX STI, kam visā pasaulē ir savi fanu klubi, atvadās ar cieņu. Īpašā izlaiduma versijas eksterjers ir uzlabots ar  nedaudz izmainītu priekšgala dizainu, kas tagad pauž vēl agresīvāku skatienu, un jauniem 19 collu diskiem.

Dzeltenās krāsas bremžu suporti liecina par ievērojami uzlabotu Brembo veiktspējas bremžu sistēmu, kurā tagad izmantoti vēl spēcīgāki monobloka 6 cilindru suporti priekšā, monobloka 2 cilindru suporti aizmugurē un lielāki, perforēti rotori vēl labākai karstuma izkliedēšanai. Jaunās bremžu uzlikas nodrošina ievērojami lielāku virsmas laukumu uzlabotām bremzēšanas sajūtām un izturību pret bremzēšanas efektivitātes samazināšanos, bremzēm uzkarstot.

Regulējamais centrālais diferenciālis tagad ir pilnībā elektroniski kontrolēts un reaģē straujāk, dodot autovadītājam vēl labāku kontroli pār automobiļa uzvedību.

Subaru WRX STI ”Final Edition” būs arī labāka skaņas izolācija un biezāki stikli, nodrošinot klusāku salonu. LED priekšējie lukturi ir ieguvuši jaunu dizainu un pagriezienu izbraukšanas funkciju. Sēdekļiem ir Alcantara apdare un sacīkšu trases iedvesmotas sarkanas drošības jostas - vēl viena īpašās WRX STI versijas pazīme.

Subaru WRX STI "Final Edition" pieejamais skaits būs ierobežots.Dodies pie tuvākā Subaru pārstāvja un ieņem rindu jau tagad.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!