Ziņas

Subaru XV krosovers sasniedzis Latviju

Subaru XV jau pieejams testa braucieniem
Šajā nedēļas nogalē apskatāms Siguldā
Vairāk informācijas - AD REM Auto

Jaunais Subaru krosovers XV ir sasniedzis Latviju un jau šajā nedēļas nogalē - 18. un 19. februārī būs apskatāms bobsleja un kamaniņu trasē "Sigulda", kur norisināsies kārtējais Pasaules kausa posms kamaniņu sportā.

Subaru XV ir pirmais Subaru modelis, kura tehniskā aprīkojuma paletē ir iekļauts pilnīgi jaunais 1,6 litru, 114 zirgspēku benzīna dzinējs un jaunā Lineartronic automātiskā transmisija, kā arī jaunā start/stop sistēma benzīna dzinējiem.

Paralēli jaunajam dzinējam, klientiem Subaru XV tiks piedāvāts arī komplektācijā ar jau labi pazīstamajiem 2,0 litru benzīna un dīzeļdzinējiem, kuri spēj attīstīt attiecīgi 150 un 147 zirgspēku jaudu.

Ekonomijas ziņā Subaru XV lauž stereotipu, ka automobiļi ar visu riteņu piedziņu neizceļas degvielas patēriņa rādītājos – XV ar dīzeļdzinēju patērē tikai 5,6 l/100 km un 6,5 l/100 km ar benzīna dzinēju, kas ir pat mazāk kā daudziem konkurentiem bez četru riteņu piedziņas.

Euro NCAP drošības testos XV ir saņēmis augstāko, piecu zvaigžņu vērtējumu, pie kam ir uzrādījis jelkad augstāko vērtējumu bērnu drošības jomā. Pateicoties klasē zemākajam smaguma centram un neskatoties uz augsto klīrensu, Subaru XV nodrošina klasē labāko vadāmību, kas ir ļāvusi sasniegt arī teicamu rezultātu tā saucamajā aļņu testā.

Līdzīgi kā citiem Subaru modeļiem, XV tiek piedāvāts pircējiem ar 3 gadu bezmaksas apkopēm un 3 garantiju visiem mezgliem, kā arī 12 gadu pretkorozijas garantiju.

Visdiem interesentiem Subaru XV atvērto durvju dienas notiks Subaru oficiālā dīlera AD REM Auto salonā, Dārzciema ielā 60, Rīgā 9. un 10. martā no pulksten 10:00 līdz 18:00.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Subaru Levorg

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Subaru Levorg ir praktisks universālis ar plašu aprīkojumu, kas stabili turas uz ceļa jebkuros klimata apstākļos, tomēr tas ir padārgs gan cenā, gan arī ekspluatācijā.