Ziņas

Nozagts jumta bagāžnieks ar divriteņiem. Ko darīt?

Dodamies izbraucienā
Nozog divriteņus no auto jumta
Konsultē Swedbank Apdrošināšanas eksperti

Siltas rudens brīvdienas – kas gan var būt vēl patīkamāks, zinot, ka ziema vairs nav aiz kalniem. Daudzi dodas izbraucienā ar savu auto, pie dabas krūts, taču gadās arī nepatīkami pārsteigumi.

Brīdī, kamēr mašīna novietota stāvvietā , ir nozagts jumta bagāžnieks ar abiem uz tā esošajiem  velosipēdiem. Ko darīt?

Vai mantu salonā (uz jumta) vispār var apdrošināt?                                                                        

To vaicājām mūsu apdrošināšanas jautājumu ekspertei Ilutai Oškalnei-Klibiķei. Viņa norāda, ka, izvēloties Swedbank Ekstra auto apdrošināšanu ir iekļauts risks "Personīgo mantu bojājums", kas nodrošina gan apdrošinātu mantu salonā vai bagāžas nodalījumā. Protams ir noteikta maksimālā apdrošināšanas summa personīgajām mantām, kāda tiks atlīdzināta.

Diemžēl par velosipēdiem atlīdzība nebūs, bet par pārējiem bojājumiem (izsistu logu, nozagtu jumta bagāžnieku) apdrošinātājs atlīdzinās zaudējumus.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.