Ziņas

Ko darīt, ja auto cietis vaļējā kanalizācijas lūkā?

Auto iebrauc vaļējā kanalizācijas lūkā
Padomi, kā rīkoties tālāk
Konsultē Swedbank apdrošināšanas eksperti

Stāsts ir pavisam vienkāršs. Kādā darbdienas rītā, kā jau ierasts, steidzoties uz darbu, gadījās iebraukt kanalizācijas lūkā, kā rezultātā auto tika nodarīta skāde (sasists disks, pārsista riepa, iespējams arī cietusi piekare).

Tajā mirklī, pirmais, kas ienāca prātā – izdevumi par remontu sastādīs krietnu vien summu… Bet labi, ka automašīnai ir apdrošināšana, kas daudz vienkāršāk palīdzēs tikt ar šiem apstākļiem galā. Taču - ko darīt, kā rīkoties konkrētajā situācijā?

Nereti, sastopoties ar pēkšņiem un neplānotiem apstākļiem, apjūkam un nezinām, kā pareizi rīkoties, ko iesākt tālāk, jo bieži vien šajā situācijā virsroku ņem sabojātais garastāvoklis atlikušajai dienai un vainīgā apkārtējā pasaule pie notikušajiem apstākļiem. 

Kā rīkoties, ja esi nonācis šādā situācijā?

Ja tev ir Swedbank Auto apdrošināšana, vislabāk jau pašā sākumā zvanīt pa tālruni – 67444449, kurš pieejams 24 h diennaktī, lai saņemtu konsultāciju kā rīkoties tālāk.

Ņemot vērā, ka Swedbank Auto apdrošināšana iekļauj sevī transportlīdzekļa (līdz 3,5 t) nogādāšanu uz remontiestādi, tas tiks izdarīts arī šajā gadījumā.

Swedbank Auto apdrošināšana paredz šādu zaudējumu atlīdzināšanu, atskaitot bojājumu pašrisku. Tāpēc svarīgi paredzēt šadus, Latvijas ceļu kvalitātei raksturīgus incidentus, jau noformējot apdrošināšanas polisi.

Autoservisā klients uzrakstīs pieteikumu un vēlāk tiek sastādīta tāme. Jāatceras, ka šādos gadījumos svarīgākie draugi klientam ir laiks un ātrums - klientam speciāli nav jābrauc uz filiāli, lai atradītu transportlīdzekli.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.