Ziņas

Bejonsa uzdāvina vīram auto par pusotru miljonu

Jauka davāna mūzikas producentam Jay Z
Bugatti Veyron Grand Sport
Kolekcijā jau ir Pagani Zonda rodsters

Dažādi avoti vēsta, ka popmūzikas zvaigzne un aktrise Bejonsa Noulza savam dzīvesbiedram – hiphopa māksliniekam un izklaides industrijas darbonim Jay Z dzimšanas dienā uzdāvinājusi Bugatti Veyron Grand Sport.

Pēc šādām ziņām - kurš gan nevēlētos tādu sievu kā Bejonsa?  

Daba Bejonsu acīmredzami apveltījusi ne tikai ar pievilcīgu ārieni, bet arī dāsnumu un labu sirdi – jo, kā zināms, Bugatti Veyron Grand Sport maksā, sākot no pusotra miljona eiro.  

Auto ir noņemams jumts, 8,0 litru W16 dzinējs, kas attīsta vairāk nekā 1000 ZS, bet maksimālais ātrums ir virs 400 km/h.  Eksistē tikai 150 Veyron Grand Sport eksemplāri – un viens tagad pieder arī Jay Z.

Mūziķis un uzņēmējs, 41 gadu vecais Jay Z gan ir pietiekoši turīgs, lai jau šajos Ziemassvētkos revanšētos dzīvesbiedrei ar līdzīga kalibra dāvanu – tiek lēsts, ka viņa iekrājumi mērojami ar 450 miljoniem eiro. Viņa auto kolekcijā jau ir Pagani Zonda rodsters, kā arī divi lētāki auto – Maybach 62S un Ferrari F430.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.