Ziņas

Bugatti Veyron Grand Sport īpašā versija

Grand Sport Sang Bleu
Vienīgā Grand Sport modifikācija
Vismaz 1,3 miljoni eiro

Bugatti laiduši klajā īpašu Veyron Grand Sport versiju, kuras nosaukums ir Sang Bleu, jeb – „zilās asinis”. Auto, kas demonstrēts plašākai sabiedrībai ikgadējā Pebble Beach Concours d’Elegance luksusauto šovā Kalifornijā, ir pirmā ierobežotās tirāžas versija Veyron targa modifikācijai, kas debitēja šajā pašā šovā pirms gada.

Seko Whatcar.lv jaunumiem Twitter!

Sang Bleu no citiem Grand Sport atšķirsies ar tonētas oglekļa šķiedras un alumīnija virsbūvi, kā arī unikālu dizainu diskiem un jaunu ādas apdari salonam.

Par cenu netiek runāts, taču tā noteikti būs augstāka par 1,3 miljoniem eiro (neskaitot nodokļus). Plānots saražot vien 150 Grand Sport eksemplārus, no kuriem 20 jau ir pārdoti.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.