Ziņas

Nejauši noslīcina Bugatti Veyron - aculiecinieka video

Nepatīkams negadījums Teksasā
Noslīcina miljonu vērto Bugatti Veyron
Skaties aculiecinieka video

Bēdīgu galu ņēmis kāds Bugatti Veyron, kura īpašnieks, neko ļaunu nenojauzdams, traucās ar pasaulē ātrāko auto pa Teksasas štata ceļiem.

Pēc mūsu rīcībā esošās informācijas, auto īpašnieka uzmanību novērsis kāds zemu lidojošs pelikāns. Tad notika nenovēršamais – braucējs strauji sagrieza stūri, viņam no rokas izkrita mobilais tālrunis, bet auto nobrauca no šosejas un cauri dubļainai piekrastei nonāca sālsūdens lagūnā.  

Taču reālajā dzīvē viss izskatījās pavisam vienkārši - mēs jums to varam parādīt, pateicoties aculiecinieka uzņemtajam video, kurā nav redzams nekāds pelikāns. 

What Car? TV: Nejauši noslīcina Bugatti Veyron - aculiecinieka video


Apmēram 15 minūtes dzinējs vēl darbojās, taču tad apklusa. Īpašnieks tika cauri ar vieglu izbīli, taču ar smagu triecienu savai pašapziņai, un arī naudas makam. Bugatti Veyron cena ir nedaudz virs 1 miljona eiro.

Šobrīd vēl grūti spriest, ko par notikušo teiks apdrošināšanas kompānijas, taču, tā kā auto virsbūve nav cietusi, iespējams, auto ir atjaunojams. Jānomaina vien dzinējs un elektronika, kas, ņemot vērā, ka Veyron detaļas nav nopērkamas kurā katrā autodaļu veikalā, varētu prasīt apmēram gadu. Un krietnu ciparu naudas izteiksmē.  



What Car? TV: Nejauši noslīcina Bugatti Veyron - aculiecinieka video

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.