Ziņas

Batons atkal pārdod savu Bugatti

F1 čempions pārdod savu Bugatti Veyron
2008.gada ražojums
Cena mazliet virs 1 miljona eiro

Jaunais F1 pasaules čempions Džensons Batons atkal izlicis pārdošanā savu mazlietoto Bugatti Veyron. Autosportists jau pirms pāris mēnešiem mēģināja no auto atbrīvoties, taču neveiksmīgi. Acīmredzot Batons nospriedis, ka čempiona tituls varētu palīdzēt pārdot šo 1001 ZS superauto.  

Auto nopērkams pie kāda dīlera Safolkā, Lielbritānijā par 899 995 mārciņām, jeb 1 049 046 eiro. Pilnīgi melnā, 2008.gada ražojuma Bugatti Veyron noskrējiens ir vien 1500 jūdzes un tā 407 km/h maksimālais ātrums ir lielāks nekā Batona formulai.

Šobrīd Batona kolekcijā ir arī Mercedes CLK DTM AMG, Ferrari Enzo, Audi RS6 Avant, BMW M5 un Mercedes C63 AMG. Iepriekš Batonam ir piederējuši arī tādi auto kā Ferrari F430 Spider, Ferrari 360, Ferrari 550 Maranello, Ford GT un Porsche Carrera GT.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.