Ziņas

Mansory Bugatti Veyron - supermašīna no zelta

Mansory nākuši klajā ar Bugatti Veyron versiju
Bagātīga zelta apdare
Tikai viens eksemplārs

Eksotiskā tūninga speciālisti Mansory nākuši klajā ar savu versiju par Bugatti Veyron, laižot klajā Mansory Bugatti Veyron 16.4 LINEA Vincero d'Oro, supermašīnu, kuras apdarē bagātīgi izmantota melna oglekļa šķiedra un zelts.

Atšķirībā no standarta Veyron, šim auto ir individuāls priekšgala dizains ar unikālu radiatora resti, ko klāj zelts. Auto ir LED dienasgaitas gaismas, jaunas sānu uzlikas un jauns difuzors aizmugurē. Arī gaisa izplūdes atveres ir lielākas, savukārt diski veidoti no īpaša zelta krāsas vieglmetāla sakausējuma.

Pilnīgi visa virsbūve ir veidota no oglekļa šķiedras, bet zelta apdare ir izmantota uz durvju rokturiem, sānu spoguļiem, degvielas bākas vāciņa, priekšējo lukturu apmazgāšanas sprauslām un citiem elementiem.

Un tas vēl nav viss. Mansory meistari ir izskaistinājuši jau tā grezno Veyron interjeru tā, it kā tam būtu jāpiedalās Riodežaneiro karnevālā. Zelta krāsas ādas un zelta apdari papildina zelta elementi, kas iestrādāti oglekļa šķiedrā, turklāt salonā mirgo desmitiem diožu, kas atrodas sēdekļos, priekšējā panelī un durvīs...

 


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Bentley Bentayga

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Bentley Bentayga iezīmē pilnīgi jaunu leģendārā britu zīmola attīstības virzienu - būdams pirmais Bentley SUV, tas savā ziņā jau ir vēsturisks auto – tomēr tas tik un tā ir īsts Bentley: ātrs, komfortabls, elegants un aprīkojams pēc katra individuālā klienta visprasīgākajām vēlmēm. Lai arī tas nav lēts, tas noteikti ir labāks pirkums nekā dārgākās Range Rover versijas.