Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2017: Opel Insignia Country Tourer

Jaunais Opel Insignia Country Tourer
Konkurēs ar Volkswagen Passat Alltrack un Peugeot 508 RXH
Drīzumā pārdošanā

Šis ir jaunais Opel Insignia Country Tourer, kas, tāpat kā līdzšinējais modelis veidots uz Insignia universāļa bāzes, tikai ar paaugstinātām caurgājamības īpašībām. Šobrīd tā vienīgie konkurenti Eiropā šajā cenu līmenī ir Volkswagen Passat Alltrack un Peugeot 508 RXH.

Opel mēģinās uzsvērt Country Tourer priekšrocības, piedāvājot to ar plašāku standarta drošības aprīkojumu, kurā ietilpst palīgsistēma braukšanas uzsākšanai stāvā uzkalnē, priekšējā videokamera, sadursmes brīdinājuma sistēma, kas ievēro arī gājējus, ārkārtas bremzēšanas sistēma pilsētā, joslu maiņas brīdinājuma sistēma un automātiskās tālās gaismas.

Piedāvāto komforta opciju klāsts arī solās būt plašs, ietverot tādas aktuālas ekstras, kā Apple CarPlay un Android Auto savienojumu viedtālruņiem un daudz ko citu.  


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.