Ziņas

Nissan pārstāvis Norde atklāj pirmo Nissan konceptsalonu Baltijā

Nissan Norde jauns konceptsalons
Veidots saskaņā ar jaunākajiem Nissan standartiem
Pirmais šāds salons Baltijā

Nissan pārstāvis Latvijā, uzņēmums Norde aizvadītās nedēļas nogalē atklāja savu jauno konceptsalonu. Jaunā tirdzniecības zāle ir gandrīz 600 kvadrātmetru liela un iekārtota balstoties uz jaunāko Nissan koncepciju, kas vērsta uz klientu apkalpošanas komfortu.

"Aizvadītajā gadā mēs pārdevām 833 jaunas Nissan automašīnas. Turklāt mēs strādājam apmēram ar 6500 servisa apkopes pasūtījumiem gadā. Mūsu apgrozījums pērn pieauga uz pusi. Es uzskatu, ka ieguldījums jaunā koncepta Nissan autosalonā turpmāk tikai uzlabos mūsu pārdošanas rādītājus. SIA Norde dīleris Latvijā Nissan automašīnas pārdod jau 15 gadus, "- saka Norde izpilddirektors Dainis Bremze.

Līdz 2018. gadam Nissan plāno atjaunot visus dīleru centrus. Nissan Norde ir pirmais dīleris Baltijā, kurš ieguvis jauno konceptveikala veidolu un tādēļ, kalpos kā piemērs pārējiem.

"Jaunā koncepcija ir - būt atvērtiem un pārredzamiem. Klientu apkalpošanas vieta vairs nav izolēts stends vai kabinets, bet gan vieta veikala centrā. Tas veicinās arī pārdošanas procesu; tādējādi pircējiem būs vieglāk izprast dažādās iespējas. Tādā veidā pircējs var viegli izvēlēties sev labāko iespējamo variantu," saka Nissan Nordic Europe OU izpilddirektors Jordi Vila.

Auto tirdzniecība gadu gaitā ir mainījusies. Šodien jaunas automašīnas pirkšana sākas internetā, kur pircēji apkopo visu pieejamo informāciju, ekspertu viedokļus un iespaidus no testa braucieniem, un, pamatojoties uz to, pieņem lēmumu. Pie dīleriem pircēji ierodas pabeigt pirkumu un no veikala doties jau ar jauno transportlīdzekli.

"Ja klients sāk savu pirkuma ceļojumu internetā, viņš to turpinās pie dīlera. Mēs ticam, ka jauna, uz klientu orientēta pieeja un vide dīleru centrā palīdzēs pieņemt galīgo pirkuma lēmumu, " skaidro Nissan Nordic Europe izpilddirektors.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!