Ziņas

Nissan prezentējis sportisko pilsētas hečbeku Concept 20-23

Jauns koncepts no Nissan
Iedvesma rasta sacīkšu pasaulē
Radīts par godu Nissan Design Europe (NDE) 20 gadu jubilejai

Nissan Concept 20-23 izstrādāja komanda, kurai tika dots vienkāršs uzdevums - bez ierobežojumiem izstrādāt automobili, ar kuru viņi vēlētos braukt pa pilsētas ielās.

Šīs ir trīsdurvju hečbeks, kurā iedvesma rasta gan no sacīkšu pasaules, gan Nissan dalības Formula E čempionātā. No sāniem automobiļa muskuļoto profilu raksturo izstieptās riteņu arkas, kas ietver masīvus diskus ar zema profila riepām. 

Šis nav sērijveida ražošanai paredzēts modelis, tāpēc redzami dažādi risinājumi, kas citkārt nav pārlieku populāri - uz augšu veramas durvis, masīvs jumta antispārns, masīvi diožu lukturi un formulām raksturīga stūres forma.



Nissan globālā dizaina vecākais viceprezidents Alfonso Albaisa: "Jaunajai komandai tika dots vienkāršs uzdevums: radīt jautru pilsētas elektromobili, ar kuru viņi vēlētos braukt katru dienu Londonā. Viņu izstrādātais 20-23 Concept ir kompakts hečbeks, ko būtiski ietekmējusi tiešsaistes sacīkšu pasaule. Man patīk stāsts, ko tas atklāj - kā krustojas mūsdienu pilsētas dzīves, tiešsaistes spēļu un bezizmešu mobilitātes pasaule."

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!