Video ziņas

Bijušais Džeimss Bonds brauc ar Kia?

Pīrss Brosnans atceras Džeimsa Bonda laikus
Izmēģina jauno Kia Sorento
Skaties video!

Pīrss Brosnans ir dzimis Īrijā, bet uzaudzis Londonā, tāpēc ir diezgan dīvaini redzēt, kā viņš reklamē korejiešu automašīnas. Tomēr viņš bija fantastisks Džeimsa Bonda lomas atveidotājs un to atceras arī Kia.

Jaunā Sorento apvidnieka reklāmas klipā Brosnans apspriež kādu jaunu projektu kopā ar savu Holivudas aģentu, kurš viņam cenšas “iepārdot” ideju par dalību Kia klipā, kamēr pats aktieris cer, ka tas būs trilleris, kurā netrūks sprādzienu, snaiperu un citu šim žanram raksturīgu elementu.

ASV jaunajam Kia Sorento būs benzīna motors ar 290 ZS, taču Eiropā, visticamāk tas tiks piedāvāts ar kādu no korejiešu autoražotāja arsenālā esošajiem dīzeļmotoriem. Mūsuprāt auto dizains ir daudz simpātiskāks, nekā līdzšinējās paaudzes modelim un drosmīgāki vērotāji to mēģinās salīdzināt pat ar jauno Volvo XC90.

Skaties video!


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Kia Stonic

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Kia Stonic ir uz mazauto platformas veidots kompakts krosovers ar salīdzinoši labu aprīkojumu, labām braukšanas īpašībām un ilgu garantijas termiņu. Tiesa gan, tas varēja būt mazliet lētāks un praktiskāks.