Ziņas

Volvo parāda V40 Cross Country

Volvo V40 Cross Country
Hečbeks ar "bezceļnieka" ārieni
Pārsvarā ar priekšpiedziņu

Klajā nākuši pirmie oficiālie jaunā Volvo V40 Cross Country fotoattēli, nedēļu pirms tā plānotās prezentācijas Parīzes auto izstādē.

Modelis, kuru sākotnēji bija domāts saukt par XC40, ir ar off-road parauga virsbūves apdares elementiem, kas ļauj to pielīdzināt XC70 un XC60 modeļiem.  

„Paaugstinātās caurgājamības hečbeks” ir arī nedaudz augstāks, nekā standarta V40. Citu būtisku atšķirību no ierindas modeļa Cross Country versijai nav.

Volvo V40 Cross Country būs pieejams ar tiem pašiem benzīna un dīzeļa dzinējiem, kādi atrodami V40 modifikāciju sarakstā. Vienīgais izņēmums – 1,6 litru četrcilindru T3 agregāts ar 150 ZS.

Vienīgais dzinējs, ko būs iespējams kombinēt ar pilnpiedziņu, būs 2,5 litru benzīna turbomotors (T5) ar 254 ZS jaudu. Pārējiem dzinējiem būs pieejama tikai priekšpiedziņa.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Volvo V60 Cross Country

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Gluži kā standarta Volvo V60, arī Cross Country ir ietilpīgs ģimenes universālis ar kvalitatīvu interjeru. Turklāt ceļošanai piemērotais auto ir labi aprīkots, komfortabls, viegli lietojams un daudzpusīgs, pateicoties paaugstinātajam klīrensam. Jāņem vērā tas, ka standarta V60 versija būs lētāka kā iegādes brīdī, tā arī lietošanas laikā, savukārt Audi A4 Allroad būs klusāks un izsmalcinātāks.