Testa brauciens

Volvo C40 Recharge pirmais brauciens

Pirmais elektriskais krosovers no Volvo
Uzlabojumi dizainā un balstiekārtā
Sadarbībā ar Auto Ziņas

Kā mēs zinām, pirmais pilnībā elektriskais Volvo saucas XC40 Recharge. Bet te rakstīts C40 Recharge... Vai pazudis burts? 

Nē, tas ir pavisam cits Volvo! Lai gan būvēts uz vienas platformas ar XC40, un dala ar to gan tehniku, gan interjeru, Volvo C40 tomēr ir patstāvīgs modelis. 

Zviedri līdz šim bijuši diezgan noliedzoši pret coupe krosoveriem. Nav taču tāda XC60 Sportback vai kā līdzīga. Tāpēc C40 ir divas pirmizrādes vienā. Tas ir pirmais Volvo, kas pieejams tikai elektrisks, un tas ir pirmais CC no šī ražotāja. 

Tieši tāpat kā XC40 Recharge, viss ir vienkārši. Uzlādes ligzda tikai vienā pusē, pa vienam motoram uz katras ass, 408 ZS un priekšā bagāžnieks.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Volvo V60 Cross Country

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Gluži kā standarta Volvo V60, arī Cross Country ir ietilpīgs ģimenes universālis ar kvalitatīvu interjeru. Turklāt ceļošanai piemērotais auto ir labi aprīkots, komfortabls, viegli lietojams un daudzpusīgs, pateicoties paaugstinātajam klīrensam. Jāņem vērā tas, ka standarta V60 versija būs lētāka kā iegādes brīdī, tā arī lietošanas laikā, savukārt Audi A4 Allroad būs klusāks un izsmalcinātāks.