Testa brauciens

Nissan Qashqai pirmais testa brauciens

Jaunās paaudzes modelis
Qashqai salīdzinājums ar konkurentiem
Sadarbībā ar Auto Ziņas

TV Autoziņu lielajā testā šoreiz jauno Nissan Qashqai izaicinās pieci cienīgi pretinieki - Hyundai Tucson, Renault Arkana, Peugeot 3008, Cupra Formentor un Volkswagen Tiguan. 

Tīra sagadīšanās - visi testa auto, izņemot vienu, maksā kādus 36 - 37 000 eiro, turklāt ļoti atšķirīgās komplektācijās. 

Sākuma cenai 25 000 vai mazāk šajā klasē vairs ir tikai ilustratīva nozīme - tāpat kā automašīnu izcelsmei. Ekspedīcijā uz Zemgali mums ir divi feislifiti, divi pilnīgi jauni modeļi un vēl divi, kas ir ne vien jauni, bet arī nestandarta formātā. Ko vēl var gribēt vienam salīdzinošajam testam?

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.