Ziņas

PEUGEOT atklāj jauno E-Traveller

Kravas telpas kapacitāte var sasniegt 4900 litrus
50 un 75 kWh akumulatoru versijas
Sniedzamība līdz 350 km

E-Traveller, kas paredzēts profesionāliem pasažieru pārvadājumu operatoriem (viesnīcas, maršruta transports, taksometri u.c.), atkarībā no versijas ir aprīkots ar 5 līdz 9 sēdvietām un piedāvā īpaši augstu komfortu. VIP apdares līmenis piedāvā salona konfigurāciju ar 4 neatkarīgām sēdvietām, kas izvietotas cita pret citu, un īpaši greznu apdari un aprīkojumu (trīs zonu gaisa kondicionēšanas sistēma, aptumšots stikla jumts u.c.).

Jaunajam modelim ir bīdāmi un izņemami sēdekļi, plaukti 2. rindā un integrētas žalūzijas. Advanced Grip Control saķeres sistēma, ko papildina palīgsistēma nobraukšanai no kalna, padara to daudzpusīgi izmantojamu braukšanai pa virsmām ar zemu saķeri.

Visiem jaunajiem E-Traveller kopīga ir īpaši plaša iekšējā telpa, kas nav ierobežota, jo akumulators atrodas zem grīdas. Modelim ir divi garumi: Standard (4,98 m) un Long (5,33 m). 1,90 m augstums nozīmē, ka ar to var iebraukt lielākajā daļā autostāvvietu. Atkarībā no konfigurācijas jaunais E-Traveller var pārvadāt līdz 9 cilvēkiem, braucēju rīcībā esot 1500 litru bagāžas telpai, vai 5 cilvēkus, kam pieejams 3000 litru bagāžas tilpums. Ja E-Traveller ir divi vai trīs braucēji, bagāžas kapacitāte var sasniegt 4900 litrus.

Digitālāks

Automobilis ir pārņēmis PEUGEOT modeļu klāsta jauno izskatu, ko veido jauna dizaina priekšējais režģis ar jauno zīmola emblēmu tā centrā, kā arī jaunie LED priekšējie lukturi, ikoniskā PEUGEOT 3 nagu signatūra un buferis, kas optimizēts drošības un aerodinamikas ziņā, lai nodrošinātu augstāku efektivitāti.

Salonā jauno stūresratu pēc izvēles var aprīkot ar apsildi, un priekšējā panelī ir iestrādāts jaunais transmisijas kontrolieris e-Toggle.

Visiem jaunajiem E-Traveller standarta aprīkojumā ir jauns 10 collu digitālais instrumentu panelis. Pie pamataprīkojuma pieder arī 10 collu HD centrālais skārienekrāns, ko izmanto audiosistēmas un savienotās navigācijas vadībai. OK PEUGEOT balss asistents ļauj kontrolēt galvenās funkcijas dabiskā valodā.

Brīdinājums par autovadītāja nogurumu, ceļa zīmju atpazīšana, joslas ieturēšanas palīgs, automātiskā avārijas bremzēšana ar gājēju un velosipēdistu noteikšanu, ātruma ierobežotājs. E-Traveller ir pieejamas dažādas braukšanas palīgsistēmas, kas jaunajā modelī ir papildinātas ar adaptīvo kruīza kontroli.

Nobraukuma rezerve līdz 350 km

Franču elektromobili darbina jauns, efektīvāks elektromotors, kura maksimālā jauda ir 100 kW (136 ZS) un maksimālais griezes moments 260 Nm. Lai apmierinātu visas vajadzības, jaunajam E-Traveller ir pieejami divi akumulatori. 50 kWh akumulators, kas piemērots ikdienas lietošanai pilsētā un piepilsētās, nodrošina nobraukuma rezervi līdz 224 km (WLTP kombinētais cikls, sertificēšanas procesā). Lai nodrošinātu optimālu daudzpusību visu veidu braucienos, 75 kWh akumulators tagad piedāvā nobraukumu līdz 350 km (WLTP kombinētais cikls, sertificēšanas procesā).

Lai optimizētu nobraukuma rezervi, jaunajam automobilim ir jauna rekuperatīvās bremzēšanas sistēma, kuras darbības intensitāti var iestatīt trīs līmeņos, izmantojot aiz stūres rata novietotās lāpstiņas. Ar 7,4 kW vienfāzes borta lādētāju un – pēc izvēles – ar 11 kW trīsfāžu lādētāju E-Traveller var efektīvi uzlādēt neatkarīgi no pieejamās infrastruktūras.

No 100 kW publiskā uzlādes punkta to var uzlādēt no 5 līdz 80% 38 minūtēs (50 kWh akumulators) vai 45 minūtēs (75 kWh akumulators).

Jaunākās paaudzes savienojamība

PEUGEOT i-Connect® sistēma piedāvā visaptverošu un īpaši ātru savienojamību, pateicoties spoguļfunkcijai (Apple CarPlay/Android Auto). Ja izvēlēsities PEUGEOT i-Connect® Advanced, tā būs aprīkota arī ar augstas veiktspējas TomTom savienoto navigāciju. Sistēmas atjauninājumi tiek veikti attālināti bezvadu režīmā. Bezvadu savienojums ar Apple Car Play un Android Auto nozīmē, ka viedtālruņa saturu tagad var skatīt un lietot centrālajā ekrānā bez nepieciešamības tālruni pieslēgt. Centrālajā konsolē ir arī viedtālruņa bezvadu lādētājs.

Jaunā elektromobiļa lietotājiem vienmēr ir iespēja attālināti iedarbināt vai ieplānot salona termisko priekškondicionēšanu un pārbaudīt, ieplānot, iedarbināt vai atlikt akumulatora uzlādi.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Peugeot e-2008

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Peugeot e-2008 ir bagātīgi aprīkots elektriskais krosovers ar lielisku interjeru, kas piedāvā lielu plašumu gan pasažieriem, gan viņu bagāžai. Ar vienu uzlādi veicamais attālums nav tik iespaidīgs kā Kia e-Niro un Hyundai Kona, tomēr Peugeot pārspēj abus konkurentus ar zemāku cenu. Ja nepieciešams relatīvi kompakts elektriskais SUV, e-2008 kandidatūru noteikti ir vērts izskatīt.