Ziņas

Atskats uz izstādi Auto 2022 [FOTO]

Jaunāko modeļu pirmizrādes
No kemperiem līdz eksotiskiem auto
Ielūdz Ķīpsala

No 29. aprīļa līdz 1. maijam Ķīpsalā notika starptautiskā autoindustrijas izstāde “Auto 2022’’, kas iepazīstināja ar jaunākajiem automodeļiem, komerctransportu, kemperiem, tūninga šedevriem, sporta spēkratiem, autoservisa aprīkojumu un autopiederumiem, kā arī aktualitātēm nozarē. 

“Jauni auto” – jaunākie auto un komerctransports

Izstādes sadaļā “Jauni auto” varēja iepazīties ar daudzpusīgu automobiļu klāstu. Izstādē jaunākos modeļus izrādīja tādi auto zīmoli, piemēram, kā  – “Audi”, “Volkswagen”, “Hyundai”, “Nissan” “Alfa Romeo”, “Jeep”, “Cupra”, “Fiat”, “Peugeot”, “Citroen”, “Škoda”. 


Autozīmolu pārstāvji apmeklētājiem piedāvāja izdevīgus iegādes noteikumus, izstādes akcijas un vērtīgas konsultācijas.

Turpina pieaugt cilvēku interese par elektrisko transportlīdzekļu iegādi, tāpēc šogad izstādē bija pārstāvēti vēl vairāk elektroautomobiļu un uzlādes stacijas. Apmeklētāji varēja iegūt informāciju par uzlādes iespējām, valsts atbalsta mehānismiem un ekspluatācijas priekšrocībām.

Trīs dienās izstādē varēja apskatīt arī ērtus un ceļošanai piemērotus kemperus un mikroautobusus, tāpat būs pārstāvēti kvadricikli un elektroskūteri.

“Auto mehānika” – no riepām līdz profesionālajām servisa iekārtām
Sadaļā “Auto mehānika” izstādes apmeklētāji varēja iepazīties ar aktuālo nozares piedāvājumu – riepām, diskiem, auto apkopes līdzekļiem, pretkorozijas apstrādes iespējām, iekārtām un tehniku autoveikaliem, automazgātavām, servisiem u.c.

“Auto Exotica” – neparasti un krāšņi auto


Kā jau ierasts, “Auto 2022” apmeklētāju sirdīm visstraujāk pukstēt lika “Auto Exotica” eksponāti – reti un neparasti automobiļi, jaudīgi un tūnēti sporta automobiļi, klasiskie un retro auto. 

Izstādē norisinājās arī konkurss “Auto Exotica Awards 2022”, kurā tiks noskaidrots un apbalvots visjaudīgākais, “vismuskuļotākais”, viseksotiskākais un visekskluzīvākais auto.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.