Ziņas

Testējam Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Biķernieku trasē

Biķerniekos testējam jauno Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio
510 ZS jaudīgs SUV
Pasākuma braukšanas instruktori - Mārtiņš Sesks un Aleksandrs Grīva

Testam, kas notika vienā no Baltijas sarežģītākajām trasēm - Rīgā Biķerniekos, tika piedāvāti Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio modeļi ar 510 zs jaudu, Alfa Romeo Stelvio Veloce modeļi ar 280 zs jaudu, kā arī trasi bija iespējams izbraukt ar Alfa Romeo Giulia (200zs). 

Īstu Alfa raksturu palīdzēja parādīt profesionāli autobraucēji, pasākuma instruktori rallija personība Aleksandrs Grīva un JWRC pasaules vicečempions Mārtiņš Sesks. Sekojot braukšanas ieteikumiem un auto atsaucībai, trasē izdevās attīstīt teju 230 km/h lielu ātrumu.



Visi zīmola sportiskie modeļi cēlušies no Quadrifoglio un Stelvio un pirmais Alfa Romeo sporta apvidus auto (SUV) nav izņēmums. 

Šis auto jau sākotnēji radīts, lai būtu labakais savā klasē, tas izceļas jaudas, dinamikas paramteru un vadamības ziņā, un patiesi iemieso teicienu La Meccanica delle Emozioni (emociju mehānika) visā tā vienkāršībā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Alfa Romeo Stelvio

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Alfa Romeo Stelvio ir itāļu autoražotāja pirmais krosovers, kas noteikti patiks azartiskas braukšanas piekritējiem, taču tā interjers diemžēl nav tik izsmalcināts, kā konkurentiem no Vācijas.