Ziņas

Alfa Romeo Giulia un Stelvio īpašās versijas

Alfa Romeo Giulia Racing Limited Edition
Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Racing Limited Edition
Cenas no 100 000 eiro

Gudvudas Ātruma festivāla laikā Lielbritānijā Alfa Romeo prezentē divus īpašus modeļus – Alfa Romeo Giulia Racing Limited Edition un Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Racing Limited Edition.

Šīs abu modeļu īpašās versijas atzīmē itāļu zīmola sadarbību ar F1 komandu Sauber. Jāpiebilst, ka ierobežotā skaitā izgatavotie auto būs ļoti ekskluzīvi – Lielbritānijā pārdošanā nonāks 10 Giulia un tikai 3 Stelvio eksemplāri. Cena – attiecīgi 99 un 107 tūkstoši eiro.

Īpašās Alfa Romeo modeļu versijas rotā Trofeo White un Competizione Red krāsojums, tumšas krāsas riteņu diski, Akrapovič titāna izplūdes sistēma un aerodinamiskie apdares elementi no Sauber. Sacīkšu tēma turpinās arī interjerā, kur apdarē izmantota āda, alkantara, oglekļa šķiedras akcenti un sarkanas drošības jostas Sparco sēdekļiem. Cenu attaisno arī bagātīgs komforta aprīkojums un fakts, ka 520 ZS un 600 Nm 2,9 litru turbodzinējs ļauj Giulia 3,9 sekundēs sasniegt 100 km/h, kamēr Stelvio to paveic 3,8 sekundēs.  

 


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Alfa Romeo Stelvio

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Alfa Romeo Stelvio ir itāļu autoražotāja pirmais krosovers, kas noteikti patiks azartiskas braukšanas piekritējiem, taču tā interjers diemžēl nav tik izsmalcināts, kā konkurentiem no Vācijas.