Ziņas

Rūpes par cilvēku drošību un rezerves daļu mūža garantija – uzticamais Volvo imidžs

Volvo zīmola prioritāte
Rezerves daļu mūža garantija
Drošība uz ceļa

Drošība allaž bijusi Volvo zīmola prioritāte. Drošs ne tikai ceļa satiksmes negadījuma brīdī, bet arī uzticams sabiedrotais ikdienas ritējumā.

Šī gada decembrī aprit 20 gadi, kopš Volvo Drošības centra avāriju laboratorijas atklāšanas. Tolaik tā bija viena no modernākajām avāriju izmēģinājumu laboratorijām pasaulē, un daudzējādā ziņā tāda tā ir arī joprojām. Uzņēmums sapņo par tādu nākotni, kad neviens neies bojā vai smagi netraumēsies, braucot jaunā Volvo automobilī.

Laboratorija ietver divas testu trases – attiecīgi 108 un 154 metru garumā. Īsākā ir pārvietojama, un to var novietot leņķī no 0 līdz 90 grādiem, ļaujot veikt autoavāriju testus dažādos leņķos un ātrumos vai simulēt sadursmi starp diviem braucošiem automobiļiem. Automobiļu sadursmes ir simulējamas, braucot ar ātrumu līdz 120 km/h.

Galvenajā zālē tiek izmantota milzīga sadursmes barjera dažādu frontālo, aizmugurējo un sānu triecienu testēšanai. Lai gan tās svars ir iespaidīgas 850 tonnas, vajadzības gadījumā to var pārvietot ar gaisa spilvenu palīdzību.

Uzņēmumam virzoties uz pilnīgi elektrisku automobiļu nākotni, Drošības centrs pēdējos gados ir aprīkots un īpaši sagatavots, lai varētu droši veikt arī elektromobiļu avāriju testus.

Rūpējoties par klientu komfortu, Volvo īpašnieki gūst sirdsmieru arī ikdienā. Volvo Cars importētājs Baltijas valstīs, Volvax Baltic OY, ieviesis rezerves daļu mūža garantiju.

Veicot Volvo automobiļa remontu, garantija sedz remonta materiālus un darbu tik ilgi, kamēr vien esat automobiļa īpašnieks. Volvo servisa ekspertiem izmantojot Volvo oriģinālās rezerves daļas, Volvo īpašnieks automātiski kvalificējas daļu mūža garantijai neatkarīgi no tā, cik kilometru auto paveicis. 

Ja ir radies daļas defekts un uz to attiecas mūža garantija, Volvo autorizētais servisa centrs bez maksas veic remontu vai bojāto daļu nomaina ar jaunu parastajā darba laikā un saprātīgā periodā.

Garantija neattiecas uz piederumiem un daļām, kas dabiski nolietojas: filtriem, aizdedzes svecēm, bremžu klučiem un diskiem, amortizatoriem, dzensiksnām, vējstikla tīrītāju slotiņām un tehniskajiem šķidrumiem un bojājumiem, kas radušies negadījuma rezultātā.

Volvo automobiļiem tā ļauj saglabāt augstāku vērtību ilgāku laiku un to īpašniekiem dod iespēju dzīvot ar mierīgu prātu.

Satura mārketings

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Volvo V60 Cross Country

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Gluži kā standarta Volvo V60, arī Cross Country ir ietilpīgs ģimenes universālis ar kvalitatīvu interjeru. Turklāt ceļošanai piemērotais auto ir labi aprīkots, komfortabls, viegli lietojams un daudzpusīgs, pateicoties paaugstinātajam klīrensam. Jāņem vērā tas, ka standarta V60 versija būs lētāka kā iegādes brīdī, tā arī lietošanas laikā, savukārt Audi A4 Allroad būs klusāks un izsmalcinātāks.