Ziņas

Land Rover Defender ieguvis uzlādējamu hibrīda versiju

404 ZS jauda
43 km nobraucamā distance ar elektrību
Paplašināts personalizēšanas iespēju klāsts

Tagad uzlabotais Land Rover Defender ar jauniem spēka piedziņas blokiem, inovatīvām modeļa specifikācijām un dažādākām izvēles iespējām, padara to vēl pievilcīgāku plašākam klientu lokam.

Defender P400e apvieno 2,0 litru četru cilindru benzīna dzinēju ar 105 kW elektrisko dzinēju. Tas nodrošina 404 ZS kopējo jaudu un iespaidīgu griezes momentu, vienlaikus saglabājot zemas ekspluatācijas izmaksas ar CO2 emisijām, kas ir 74 g/km, un kombinēto degvielas ekonomiju 3,3 l/100 km. 


Pilnībā elektriskajā režīmā tas ar nulli izpūtēja emisijām var nobraukt līdz 43 km, ieskaitot bezceļus, kuru pārvarēšanas laikā tūlītējais griezes moments no elektriskā dzinēja padara Defender pārliecinošāku.Līdz ar jauno P400e, dzinēju klāstam pievienojas arī vienrindas sešu cilindru Ingenium dīzeļa dzinējs. 

Jaunā X-Dynamic specifikācija ir pieejama gan Defender 90, gan Defender 110. Tā piedāvā virsbūves un salona dizaina elementu izlasi, vēl vairāk izceļot Defender kopējā auto plūsmā.

Paplašināts arī Defender personalizēšanas iespēju klāsts – piedāvājumā ir jaunas krāsas, piemēram, Yulong White, Silicon Silver un Carpathian Grey, kas pieejamas kombinācijā ar kontrastējošas krāsas jumta apdares variantiem. 

Pirmo reizi pieejama arī individuālo izvēles iespēju izlase, kurā ietilpst salokāms auduma jumts modelim Defender 110 un izvēles pakotne Suspension modelim Defender 90, kamēr Premium LED priekšējos lukturus, Meridian skaņas sistēmu, uznirstošo displeju Head-Up Display un priekšējos miglas lukturus iespējams pievienot individuāli.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.