Ziņas

Modernizētais Peugeot 3008 - jauns dizains un tehnoloģijas

Modernizēts dizains un tehnoloģijas
Pieejamas jaudīgas hibrīda modifikācijas
Tirgū 2020. gada beigās

Peugeot 3008 ieguvis jaunu dizainu, piešķirot krosoveram pārveidotu priekšpusi, signatūras LED lukturus priekšpusē un aizmugurē, kā arī jaunas virsbūves krāsas. Tāpat tas ieguvis jaunu Foggy Mode funkciju, kas ir aizstājusi atsevišķos miglas lukturus un ir integrēta priekšējos lukturos.

Jauno krosoveru papildina arī visi nākamās paaudzes tehnoloģiskie uzlabojumi, vadītāja palīgsistēmas, kā arī jaunais PEUGEOT i-Cockpit® ar 10 collu skārienjutīgo HD ekrānu un 12,3 collu indikatoru bloku.


Ekskluzīvi šajā segmentā, modeli var pasūtīt ar nakts redzamības iekārtu NightVision. Funkcija tumsā un sliktā redzamībā identificē gājējus un dzīvniekus jau 200-250 m attālumā – pirms tie nonāk vadītāja redzamības zonā, turklāt infrasarkans grafisks iespējamo draudu attēls tiek atainots uz digitālā indikatoru paneļa.

Kā jaunums papildaprīkojumā ir pieejama arī adaptīvā kruīza kontrole ar apstāšanās funkciju (ACC Stop and Go), joslas saglabāšanas asistents, jaunās paaudzes uzlabota automātiskā ārkārtas bremzēšanas sistēma, kā arī uzlabota ceļazīmju atpazīšana.

Benzīna dzinēju klāstā joprojām ir pieejams trīscilindru PureTech 1,2 litru dzinējs ar 130 ZS jaudu un 6 pakāpju manuālo vai 8 pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Alnernatīva ir četrcilindru PureTech 1,6 litru benzīna dzinējs ar 180 ZS jaudu un automātisko pārnesumkārbu.

No dīzeļa dzinējiem piedāvājumā ir četrcilindru dzinēji ar 1,5 litru darba tilpumu, 130 zirgspēku jaudu, 6 pakāpju manuālo pārnesumkārbu un 8 pakāpju automātisko pārnesumkārbu.


Jaudīgākā modifikācija būs pilnpiedziņas krosovers ar hibrīda piedziņu un 300 zirgspēkiem. HYBRID4 ir uzlādējams hibrīds, kura elektriskais braukšanas apjoms ir līdz 59 km (WLTP).  Piedāvājumā būs arī  225 ZS priekšējās piedziņas modelis, kurš saskaņā ar WLTP mērījumu rezultātiem ar 100 % elektrību nobrauc līdz 56 km.

Uzlādējamo hibrīdu uzlāde ir ātra un vienkārša – pilnai uzlādei ar 7,4 kWh lādētāju nepieciešama 1 stunda un 45 minūtes.

Jaunais Peugeot 3008 nonāks Eiropas tirgū 2020. gada beigās.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Peugeot e-2008

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Peugeot e-2008 ir bagātīgi aprīkots elektriskais krosovers ar lielisku interjeru, kas piedāvā lielu plašumu gan pasažieriem, gan viņu bagāžai. Ar vienu uzlādi veicamais attālums nav tik iespaidīgs kā Kia e-Niro un Hyundai Kona, tomēr Peugeot pārspēj abus konkurentus ar zemāku cenu. Ja nepieciešams relatīvi kompakts elektriskais SUV, e-2008 kandidatūru noteikti ir vērts izskatīt.