Ziņas

Volvo Baltijas valstīs piedāvā rezerves daļu mūža garantiju

Mūža garantija rezerves daļām
Jādodas uz apkopi oficiālajā dīlercentrā
Ekskluzīvs piedāvājums Baltijas valstīm

Volvo servisa ekspertiem izmantojot Volvo oriģinālās rezerves daļas, Volvo īpašnieks automātiski kvalificējas daļu mūža garantijai neatkarīgi no tā, cik kilometru auto paveicis.

Volvo Cars garantē, ka autorizētajā Volvo servisa centrā uzstādītajām rezerves daļām nebūs materiāla vai uzstādīšanas defektu. Ja garantijas gadījums tomēr iestājas, tā ietver arī aizstājamās daļas nomaiņu. Garantija neattiecas uz piederumiem un daļām, kas dabiski nolietojas: filtriem, aizdedzes svecēm, bremžu klučiem un diskiem, amortizatoriem, dzensiksnām, vējstikla tīrītāju slotiņām un tehniskajiem šķidrumiem. Garantija nav spēkā, ja bojājums radies negadījuma rezultātā.

Lai saglabātu rezerves daļas mūža garantiju, nepieciešams veikt regulāras automobiļa apkopes atbilstoši Volvo rekomendācijām, kas norādītas servisa un garantijas grāmatiņā. Lai uzturētu mūža garantiju, apkope jāveic ne vēlāk kā vienu mēnesi vai ne vairāk kā 1500 km pēc noteiktā datuma. Turklāt, lai saglabātu garantiju, klientam vajadzētu uzturēt un rūpēties par automobili atbilstoši instrukcijām, kas dotas lietošanās rokasgrāmatā un garantijas un servisa grāmatiņā. Automobiļa īpašniekam regulāri jāpārbauda eļļas un citu tehnisko šķidrumu stāvoklis un, ja nepieciešams, jāpapildina.

Ja ir radies daļas defekts un uz to attiecas mūža garantija, Volvo autorizētais servisa centrs bez maksas veic remontu vai bojāto daļu nomaina ar jaunu parastajā darba laikā un saprātīgā periodā.

Tas nozīmē, ka remonta veikšana autorizētajā servisa centrā un oriģinālo rezerves daļu izmantošana tagad dos papildu pievienoto vērtību arī pēcgarantijas periodā.

Šo iespēju var izmantot jebkurā Volvo autorizētajā servisa centrā visā Baltijā, kā arī Eiropas Savienības valstīs, kuras piedalās šajā programmā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Volvo V60 Cross Country

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Gluži kā standarta Volvo V60, arī Cross Country ir ietilpīgs ģimenes universālis ar kvalitatīvu interjeru. Turklāt ceļošanai piemērotais auto ir labi aprīkots, komfortabls, viegli lietojams un daudzpusīgs, pateicoties paaugstinātajam klīrensam. Jāņem vērā tas, ka standarta V60 versija būs lētāka kā iegādes brīdī, tā arī lietošanas laikā, savukārt Audi A4 Allroad būs klusāks un izsmalcinātāks.