Ziņas

Spiegu foto iepazīstina ar jaunās paaudzes Range Rover

Piektās paaudzes Range Rover
Mercedes-Maybach GLS un BMW X7 konkurents
Tirgū no nākamā gada

Land Rover flagmanis nākamgad nonāks jau piektajā paaudzē. Pateicoties spiegu fotogrāfiem, varam gūt pirmos iespaidus par gaidāmo SUV.

Piektās paaudzes apvidnieks kamuflāžā bija redzēts jau iepriekš, taču šis prototips sniedz detalizētu ieskatu. Range Rover virsbūve kļuvusi platāka, ietverot izteiktāku plecu līniju, apjomīgākas riteņu arkas un iespaidīgāku automašīnas priekšējo daļu. Tā vien šķiet, ka dizaineriem izdevies atrast balansu starp eksterjera evolūciju un līdzšinējām dizaina tradīcijām.

Tāpat redzams, ka Land Rover nolēmis saglabāt klasiskos durvju rokturus, nevis dot priekšroku iznirstošajam risinājumam, kā tas ir Velar SUV. Aizmugurē bagāžas nodalījuma forma liecina, ka tiks saglabāta arī līdzšinējais divdaļīgā vāka atvēršanas princips. Zemāk redzami četri izplūdes uzgaļi, kas varētu norādīt uz Range Rover jaudīgāko modifikāciju, taču šobrīd nav zināms, kādu motora gammu varēsim sagaidīt. 

Paredzams, ka tas izmantos jaunās un atvieglinātās MLA hibrīda platformas priekšrocības, sniedzot iespēju viena modeļa ietvaros izstrādāt daļējā hibrīda, plug-in hibrīda un pilnībā elektriskā auto modifikācijas. Kas attiecas uz iekšdedzes dzinējiem, viens no šīm saimes pārstāvjiem varētu būt BMW izstrādātais 4,4 litru V8 benzīna motors.

Kā liecina spiegu fotogrāfijas, Range Rover testus aizvada ar vienu no saviem galvenajiem konkurentiem – Mercedes-Maybach GLS. Sāncenšu vidū ir arī BMW X7.

Jaunais flagmanis aizstās pašreizējo Range Rover, kas nāca klajā 2012. gadā. Tiek cerēts, ka tieši piektās paaudzes SUV varētu dot finansiālu pienesumu laikā, kad pasaules ekonomika sāk atmosties pēc krīzes situācijas.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!