Ziņas

Sākas gatavošanās 2024. gada Defender Rally Series Apvienotās Karalistes un Eiropas čempionāta ieskaitei

Tiek rīkots Defender rallija čempionāts
Uz starta Defender 90
Vietu skaits ierobežots

  • Sacīkstes sākas: izsludināta pieteikšanās Defender rallija čempionātam, kas tiek rīkots sadarbībā ar bezceļa speciālistiem Bowler
  • Bezceļa izaicinājumi: Apvienotās Karalistes čempionātu veido treniņu posmi un septiņas sacensību kārtas pa grants un kalnu ceļiem Skotijā, Anglijā un Velsā
  • Ambicioziem braucējiem: 2024. gada rallija auto ir būvēts uz sērijveida Defender bāzes un nodrošina sportistu iziešanu starptautiskā arēnā
  • Sacīkšu pakotne: tā ietver īpaši sagatavotus Defender 90 un visaptverošu atbalstu no Bowler speciālistiem. Bowler nodrošina visu pasākumu loģistiku, lai sportisti var koncentrēties uz braukšanu
  • Sīva konkurence: tehniski identiskas automašīnas garantē sīvas un godīgas sacensības, kurās noteicošās ir braucēju prasmes
  • Piesakies tagad: pieteikšanās 2024. gada Defender Rally Series ir sākusies. Vietu skaits ierobežots!

2024. gada Defender Rally Series ir iespēja ar Defender apceļot Apvienoto Karalisti un kļūt par motorsporta varoņiem. Pieteikumu pieņemšana nākamās sezonas vienmodeļa bezceļa čempionātam ir sākusies. Sacensību seriālā spēkiem mērosies gan pieredzējuši braucēji, gan iesācēji, kurus vieno vēlme pēc neaizmirstama bezceļa piedzīvojuma. To nodrošinās Defender ciešā sadarbībā ar bezceļa speciālistiem Bowler.

No 2024. gada marta dažādos Apvienotās Karalistes reģionos norisināsies septiņi čempionāta posmi, kas trešā Defender Rally Series dalībniekiem ļaus pārbaudīt un pilnveidot savas prasmes uz dažādiem segumiem – no grants trasēm līdz pat kalnu ceļiem.

Papildus Apvienotās Karalistes čempionātam dalībnieki visa gada laikā varēs piedalīties arī vairākos starptautiskos pasākumos – šī koncepcija uz sevi liktās cerības attaisnoja jau 2023. gada sezonā. Globalizācija paver durvis jaunām vietām, kultūrām un izaicinājumiem, ļaujot braucējiem sevi salīdzināt ar sāncenšiem no visas pasaules.

Lai seriāls komandām radītu perfektu platformu, kurā pilnveidot savas prasmes, izjust īstenu sacensību gaisotni un izmantot visas Defender 90 iespējas, pēc diviem ļoti veiksmīgiem gadiem Defender Rally Series ir veiktas būtiskas pārmaiņas.

Kalums Makkehnijs, Bowler Motors ģenerāldirektors: "Defender Rally Series turpina pārspēt rallija pasaules cerības. Defender 90 izturības un dinamikas pamatā ir Land Rover inženierija. Kombinācijā ar Bowler DNS tā veido pasaules klases sacensību platformu, kas spēj gūt panākumus augstākā līmeņa pasākumos. Iespēja 2024. gadā piedalīties dažādos starptautiska mēroga sarīkojumos paplašinās horizontus un braucējus iemetīs tādos motorsporta piedzīvojumos, kas viņiem paliks atmiņā uz visu mūžu."

Bowler Defender bāze ir sērijveida Defender 90. Kopš tā izlaišanas 2019. gadā Defender ir guvis nepieredzētus pārdošanas panākumus. Lai apmierinātu lielo pieprasījumu, Jaguar Land Rover šī gada sākumā savā rūpnīcā Nitrā Slovākijā pat ieviesa trešo darba maiņu.

Marks Kamerons, Defender un Discovery galvenais vadītājs: "Defender Rally Series sacensībās perfekti atklājas gan Defender, gan arī Bowler unikalitāte. Mūsu neapturamais 4x4 ir pieejams 90, 110 un 130 virsbūves variācijās un ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot efektīvu plug-in hibrīdu. Tos visus vieno Land Rover DNS, turklāt Bowler Defender papildus lieliski izmanto Defender 90 dinamiku. Tas šo modeli padara par rallijreidu stila automobili, kas ir gan izturīgs, gan komfotabls un ļauj sacensties kā pieredzējušiem braucējiem, tā arī iesācējiem."

Spēcīgs konkurents

Automobilī izmantots tas pats pārbaudītais dzinējs, kāds ir oficiālo pārstāvju autosalonos nopērkamajiem automobiļiem. Tas būvēts uz jaunākās paaudzes sērijveida P300 SE bāzes, tam ir 300 ZS, 400 Nm griezes moments un piemīt fantastiska bezceļa caurgājība. Ar Bowler bagāto pieredzi katrs Defender 90 tiek izstrādāts tā, lai tiktu galā pat ar visgrūtākajiem šķēršļiem.

2024. gada čempionātā vietu skaits ir ierobežots līdz 16 automašīnām. Sacīkšu braucēji rallijam sagatavotu Defender un vietu Apvienotās Karalistes čempionātā var iegūt par 118,000 mārciņu + PVN.

Pārdomātā sacīkšu pakotne pilnībā atbilst stingrajiem FIA un Motorsport UK noteikumiem un bez automašīnām ietver startu septiņos interesantos Apvienotās Karalistes rallijseriāla posmos. Klientiem pastāvīgi ir pieejams sacīkšu mehāniķis, vecākais sacīkšu inženieris un auto elektriķi. Tāpat dalībnieki var izmantot dažādus atbalsta pakalpojumus, ieskaitot rezerves daļu dežūrservisu, mobilo darbnīcu un ēdināšanu. Dalībnieki var izmantot apmācību programmu, tehnisko atbalstu un saņemt arī ekspertu padomus, lai pēc iespējas pilnvērtīgāk sagatavotos gaidāmajiem braucieniem.

Sportisti ar ierobežotiem laika resursiem var izmantot Bowler Full-Service atbalstu, kas rūpējas par visiem sacīkšu dzīves aspektiem. Sacīkšu laikā visi Bowler tiek profesionāli apkalpoti, uzkopti, pārbaudīti, apkopti un, ja nepieciešams, posmu starplaikā remontēti. Tā kā daudzi čempionāta posmi notiek attālās Apvienotās Karalistes vietās, šī opcija ir īpaši noderīga tiem, kuri vēlas vienkārši ierasties un braukt.

Tā kā visi čempionāta dalībnieki izmanto identiskus auto, panākumus nodrošina tikai un vienīgi katra pilota individuālā un arī viņa komandas meistarība.

Bowler Motors ir 1985. gadā dibināta autobūves kompānija ar galveno mītnes vietu Belperā Dārbšīrā (Apvienotā Karaliste). Bowler ir veiksmīgu bezceļa sacīkšu automobiļu ražotājs ar bagātu vēsturi un nevainojamu starptautisku reputāciju. Bowler, kas specializējies tieši rallijreidā, ir piedalījies dažādās nozīmīgās sacensībās. Piemēram, Dakaras rallijreidā, Lielbritānijas cross-country čempionātā un Francijas Baja seriālā uzņēmumu līdz šim pārstāvējuši tā izcilie Tomcat, Wildcat un Nemesis modeļi, kas izstrādāti uz leģendāro Defender 90 un Defender 110 bāzes.

Bowler Motors jau kopš dibināšanas uztur ciešas partnerattiecības ar Land Rover, un kulmināciju tās sasniedza 2012. gadā, kad abas puses zīmolu partnerību nostiprināja oficiāli. Neilgi pēc tam tika iedibināts populārais Defender Challenge Rally Series, un šīs sacensības notika laikā no 2014. līdz 2016. gadam. Abu uzņēmumu kopdarbs parādīja Bowler kompetenci un bezceļa sacensībās pacēla to līdz līdera pozīcijai.

2019. gada decembrī Bowler Motors pievienojās Jaguar Land Rover, kļūstot par tā meitasuzņēmumu. Šī apvienība dod Bowler plašākas iespējas apgūt dažādus resursus un piekļuvi tehnoloģiskiem jauninājumiem, kas savukārt ļauj ražot lieliskus, modernus bezceļa automobiļus. Taču, iekams tā produkti pārņēma Land Rover DNS un tā leģendārās braukšanas spējas, Bowler ir nācies izbrist daudzus dubļus.

Bowler un tā izturīgie sacīkšu automobiļi glabā bagātu uzņēmuma vēsturi un sola veiksmīgu zīmola attīstību nākotnē, tāpēc arī turpina kā magnēts pievilkt entuziastus un piedzīvojumu meklētājus. Un neaizmirstamu bezceļa braukšanu viņiem paver jaunākās paaudzes Defender, kas visiem Bowler automobiļiem ir patiesi izturīgs un stabils pamats.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!