Ziņas

Garantēta greznība: Jaguar Land Rover ievieš piecu gadu garantiju visiem jaunajiem Range Rover, Defender un Discovery modeļiem

Garantija pagarināta no trīs līdz pieciem gadiem vai 150 000 kilometru
Garantija aptver visus Range Rover, Defender un Discovery modeļus
Garantija būs spēkā visos Eiropas tirgos no 1. septembra

  • 1. septembrī ražotāja garantija Range Rover, Defender un Discovery zīmolu automobiļiem tiks pagarināta no trīs līdz pieciem gadiem vai 150 000 kilometru, atkarībā no tā, kas iestājas pirmais
  • Garantija aptver visus Range Rover, Defender un Discovery modeļus, ieskaitot to vieglā hibrīda un plug-in elektriskā hibrīda versijas
  • Jaunā standarta garantija attiecas uz visiem modeļiem visā Eiropā, un tās mērķis ir uzlabot klientu pieredzi, izlīdzinot zīmolu piedāvātās priekšrocības ar Jaguar
  • Automobiļu īpašnieki no 1. septembra saņems arī iespēju piecus gadus izmantot paplašinātās InControl Remote savienojamības funkcijas

Ražotāja piecu gadu garantija visiem jaunajiem Range Rover, Defender un Discovery modeļiem stāsies spēkā 2023. gada 1. septembrī. Šī Jaguar Land Rover (JLR) iniciatīva klientiem sniegs papildu pārliecību un dos sirdsmieru, izvēloties kādu no JLR luksusa zīmoliem.

Jaunā garantija attiecas uz visiem modeļiem visā Eiropā un aizstāj esošo trīs gadu garantiju, tādējādi nodrošinot klientu aizsardzību piecu gadu periodā vai līdz 150 000 kilometru nobraukumam (atkarībā no tā, kas iestājas pirmais). Rezultātā JLR klienti būs pilnībā aizsargāti un varēs baudīt augstākās kvalitātes pakalpojumus ilgāk nekā līdz šim.

Range Rover, Defender un Discovery pircēju rīcībā piecus gadus vai līdz 150 000 kilometru nobraukumam būs arī lietotne InControl Remote, kas nodrošina papildu ērtības un palīdz saņemt palīdzību ārkārtas situācijās atbilstoši mūsdienu luksusa zīmolu standartiem, uz ko tiecas JLR.

Trīs gadu garantija ir automobiļu rūpniecības standarts, tāpēc piecu gadu politikas ieviešana nozīmē, ka Range Rover, Defender un Discovery savu klientu vārdā iet soli tālāk. No 2023. gada 1. septembra jaunā piecu gadu garantija attieksies uz visiem katra zīmola modeļiem, tostarp to vieglā hibrīda un plug-in elektriskā hibrīda versijām.

Jaunā garantija nozīmē, ka turpmāk visu JLR zīmolu klienti saņems tādu pašu aizsardzību, kas Jaguar modeļiem tiek piemērota kopš 2022. gada 1. jūlija.

Garantijas perioda pagarināšanas mērķis ir uzlabot klientu un automašīnu īpašnieku apkalpošanas kvalitāti, vienlaikus ļaujot gan privātajiem lietotājiem, gan uzņēmumiem pārskatāmi aprēķināt uzturēšanas un ekspluatācijas izmaksas ilgākā laika posmā.

Jaunā piecu gadu garantija uzlabos lietošanas pieredzi un pozitīvi ietekmēs Range Rover, Defender un Discovery modeļu atlikušo vērtību. Tas savukārt sniegs priekšrocības, vēlāk pārdodot lietotas šo zīmolu automašīnas. Augstāka atlikusī vērtība nodrošina konkurētspējīgākus līzinga un finanšu nosacījumus, un ilgtermiņā samazina lietošanas kopējās izmaksas.

Visu jauno modeļu pircējiem no 1. septembra tiks nodrošināta piekļuve arī paplašinātajām InControl Remote funkcijām. Tās lietotājiem dod iespēju ērti, intuitīvi un attālināti mijiedarboties ar savu transportlīdzekli. Viedtālruņa lietotni var izmantot, piemēram, lai pārbaudītu atlikušo degvielas daudzumu un gaitas akumulatora uzlādes līmeni, kā arī pārliecinātos, vai durvis un logi ir aizvērti. InControl Remote arī atvieglo palīdzības saņemšanu uz ceļa un automātiski veic ārkārtas zvanu, ja nepieciešams.

Dmitrijs Kolčanovs, JLR Eiropas reģionālais direktors, saka: "JLR ieviešot jauno piecu gadu garantiju visā Eiropā, mēs vēl vairāk apliecinām apņemšanos nodrošināt mūsu produktu kvalitāti un uzticamību, un tiekšanos pēc klientu apkalpošanas izcilības. Mūsu nākotnes vīzija par moderno greznību ir pilnībā orientēta uz klientu, un tam vajadzētu nozīmēt papildu sirdsmieru ikvienam, kas apsver Range Rover, Defender vai Discovery iegādi."

Jaunā JLR piecu gadu garantija būs spēkā visos Eiropas tirgos no 1. septembra, paaugstinot pakalpojumu kvalitāti visā kontinentā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!