Ziņas

Jaunais Range Rover aizvada pirmos testus

Pirmie testa braucieni
Piektās paaudzes Range Rover
MLA platforma atbalsta arī elektrisko versiju

Neraugoties uz slēgtajām "Jaguar Land Rover" rūpnīcām un atlikto Land Rover Defender prezentēšanu, zīmola nozīmīgākā modeļa izstrāde turpinās. Tāpat nav atlikta arī jaunā Jaguar XJ elektroauto modeļa izstrāde. Abi šie auto tirgū nonāks 2021. gadā.

Spiegu uzņemtajās fotogrāfijās redzams, ka gaidāmais Range Rover tiek testēts ziemas apstākļos, bet jau nākamajās nedēļās tiks aizvadīti izmēģinājumi siltākā klimatā.

Par pamatu jaunās paaudzes izstrādē izmantota modulārā platforma (MLA). Kā liecina pieejami attēli, jaunā arhitektūra automašīnu padarījusi platāku, vienlaikus palielinot arī riteņu arkas. Tāpat redzamas izmaiņas arī iespaidīgā SUV sānu profilā. Lai arī to ieskauj pamatīga kamuflāžas kārta, viss liecina, ka eksterjers kļuvis vēl iespaidīgāks un greznāks nekā priekštecim. Šī ir formula, kas strādājusi arī iepriekšējās paaudzēs. Zināms, ka jaunais Range Rover tiks pārdots gan standarta, gan pagarinātās bāzes versijā.

Tiek prognozēts, ka MLA struktūra padarīs Range Rover uzticamāku, turklāt īpašniekiem būs retāk jāapmeklē dīlercentrs, jo programmatūras atjauninājumus varēs veikt attālināti.

Informācija liecina, ka Range Rover izmantos BMW V8 benzīna dzinējus, taču MLA platforma atbalsta arī spraudņa hibrīda un elektroauto modifikācijas.

Ceturtās paaudzes Range Rover ražošanā atrodas kopš 2012. gada. Pērn tika pārdotas gandrīz 53 000 vienības, kas ir nedaudz mazāk nekā gadu iepriekš.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!