Ziņas

Peugeot dizains ticis novērtēts ar divām prestižām Red Dot balvām

Prestiža dizaina balva
Atzinīgi novērtē Peugeot 208 un 2008 dizainu
Franču zīmola sestais triumfs

Peugeot 208 hečbeka un Peugeot 2008 krosovera dizains atklāj jauno ražotāja filozofiju un identitāti. Interjerā uzmanību pievērš jaunais digitālais 3D ierīču panelis ar projekcijas ekrānu, kas iekļauts Allure komplektācijā.

Trīsdimensiju informācijas izvietojuma princips autovadītājam ļauj atšķirt aktuālāko informāciju, piemēram, braukšanas ātrumu.Peugeot i-Cockpit® 3D konceptā ietverta neliela, sportiska stūre un 10 collu skārienjutīgs informatīvās sistēmas ekrāns, kurā ir iespēja pārvaldīt dažādas automašīnas funkcijas. Svarīgākās funkcijas, tādas kā avārijas signāls, ir ieslēdzamas ar pogām.

Abu modeļu eksterjerā jauno Peugeot dizaina valodu akcentē vairākas iezīmes, piemēram, aizmugurējie lukturi. Par Peugeot firmas zīmi jau kļuvušas trīs joslu  sarkanās gaismas, ko savieno spīdīgi melns apdares elements.Interjerā dominē modernums, ko izceļ, piemēram, LED apgaismojums, kas pasūtāms ar GT Line un GT aprīkojumu. Tāpat pieejami arī tādi apdares materāli kā Alcantara, kas pieejami GT aprīkojumā.

Gan Peugeot 208, gan Peugeot 2008 var pasūtīt ne tikai ar iekšdedzes benzīna un dīzeļa dzinēju, bet arī elektrisko versiju. Pēdējie modeļi satiksmes plūsmā izceļas ar smalkajām detaļām – priekšējām restītēm virsbūves krāsā un mainīgās krāsas Peugeot logotipu.

Šī jau ir sestā Peugeot dizaina atzinība šajā prestižajā balvu kategorijā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Peugeot e-2008

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Peugeot e-2008 ir bagātīgi aprīkots elektriskais krosovers ar lielisku interjeru, kas piedāvā lielu plašumu gan pasažieriem, gan viņu bagāžai. Ar vienu uzlādi veicamais attālums nav tik iespaidīgs kā Kia e-Niro un Hyundai Kona, tomēr Peugeot pārspēj abus konkurentus ar zemāku cenu. Ja nepieciešams relatīvi kompakts elektriskais SUV, e-2008 kandidatūru noteikti ir vērts izskatīt.