Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2019: Land Rover Defender

Jaunais Defender atgādina Range Rover
Foto nonāk atklātībā pirms oficiālās prezentācijas
Plašāka informācija sekos

Pēc gadiem ilgiem spekulācijām un diskusijām Land Rover Defender fanu forumos, atklātībā nonācis leģendārā bezceļnieka 21. gadsimta modelis. Tas noticis pāris dienas pirms modeļa oficiālās prezentācijas Frankfurtes auto izstādes ietvaros, pateicoties kādam Dienvidāfrikas auto žurnālam.

Kļuvis zināms, ka vispirms klajā tiks laisti Defender 90 un Defender 110. Pēdējam no abiem ir 29,1 centimetru klīrenss, kas, komplektā ar dažādām bezceļu braukšanai paredzētām sistēmām ļaus pārvarēt patiešām neviesmīlīgus ceļa apstākļus. Pilnpiedziņa ir standartaprīkojumā, tāpat kā centrālais diferenciālis, kamēr aizmugurējais diferenciālis ar Active Lock ir papildaprīkojums.

Tiek ziņots arī, ka Defender 110 būs 3,0 litru tilpuma sešcilindru benzīna motors ar 400 ZS un 550 Nm griezes momentu. Savukārt dīzeļdzinēju frontē Defender pircējiem tiks piedāvāts 2,0 litru tilpuma motors ar 240 ZS un 430 Nm griezes momentu.

Jau tad, kad augustā atklātībā nonāca foto no jaunākās Džeimsa Bonda filmas uzņemšanas laukuma (jaunajam Defender arī ir loma šajā franšīzē), bija skaidrs, ka leģendārā bezceļnieka jaunākās paaudzes modelis savam ikoniskajam priekštecim līdzināsies minimāli – drīzāk tas pielīdzināms kādam no jaunajiem Range Rover.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!