Ziņas

Motormuzejs aicina ģimenes ar bērniem uz izklaidi 1. un 2. septembrī

Jaunā mācību gada sākums - Motormuzejā
Spēles vecākiem ar bērniem
Seno spēkratu pasaule un fizikas triki no AHHAA

Uzsākot jauno mācību gadu, Rīgas Motormuzejs aicina ģimenes ar bērniem 1. un 2.septembri pavadīt izglītojošā un aizraujošā veidā, iepazīstot muzeja seno spēkratu pasauli. Šīs būs īpašas ģimenēm veltītas dienas, jo muzeja apmeklējums ģimenēm ar bērniem būs par puscenu. Pie tam, apmeklētāji varēs piedalīties izglītojošā orientēšanās spēlē muzeja ekspozīcijā.

Orientēšanās spēli apmeklētāji varēs saņemt muzeja kasē. Risinot spēles uzdevumus un atbildot uz jautājumiem, vecāki kopā ar bērniem atklās daudz interesantus faktus un stāstus par muzeja eksponātiem un to vēsturi.

Pie tam, pie Rīgas Motormuzeja joprojām ir iespējams izmēģināt AHHAA zinātnes centra izglītojošo stendu - paceļamo automašīnu. Stenda ideja ir parādīt, kā darbojas svira un tās fizika. Līdz ar to pat mazs bērns var pacelt 750kg smagu automobili. Auto pacelšanas stends Motormuzeja apmeklētājiem būs pieejams vēl tikai septembra mēnesī. Pēc tam tas dosies atpakaļ uz AHHAA zinātnes centru Tartu, Igaunijā.

Arī muzeja kafejnīca būs parūpējusies par īpašu zinību dienas ēdienkartes piedāvājumu, ko izbaudīt, atzīmējot jaunā mācību gada sākumu. Vairāk par muzeja darba laikiem un biļetēm iespējams uzzināt Rīgas Motormuzeja mājas lapā: www.motormuzejs.lv .

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.